R5 5600 RX6600 sistemde FiveM'de 40 FPS

İşletim sistemi
Windows 10

CannB

Hectopat
Arkadaşlar sistemim Ryzen 5 5600 işlemci RX6600 ekran kartı 16 GB RAM var hikaye modunda 130-140 FPS falan alıyorum en yüksek ayarlarda fakat FiveM'de nedense FPS'im 40'lara falan düşüyor. Neden böyle? BIOS'tan işlemci cbp kapatmıştım onunla alakalı olabilir mi?

Arkadaşlar sistemim Ryzen 5 5600 işlemci RX6600 ekran kartı 16 GB RAM var hikaye modunda 130-140 FPS falan alıyorum en yüksek ayarlarda fakat FiveM'de nedense FPS'im 40'lara falan düşüyor. Neden böyle? BIOS'tan işlemci cbp kapatmıştım onunla alakalı olabilir mi?

FiveM de modlar olsun ekrandaki göstergeler olsun extra eklemeler olsun arkada FiveM iştemcisi olsun FPS bayağı düşmesi normal tabii FiveM oynamıyorum net bir şey söyleyemem fakat optimizasyonu cidden kötü FiveM'in cbp açıp deneyin gene olmazsa büyük ihtimalle FiveM'in sorunu.

Hocam bilgisayarı performans modunu almayı denediniz mi örneğin Victus da Omen Gaming Hub'dan ayarlıyorsun.

Masaüstü sistem bu öyle bir seçenek yok, ayrıca performans modu güç planından söz ediyorsanız bir şeyi etkilemiyor, klasik unlost ve fps arttırma zırvaları.

Masaüstü sistem bu öyle bir seçenek yok, ayrıca performans modu güç planından söz ediyorsanız bir şeyi etkilemiyor, klasik unlost ve FPS arttırma zırvaları.

Etkileyecektir kardeşim benim işlemci güç kullanımı sınırını arttırıyor tabii işlemci iyiyse yüzde 10'luk 20'lik işlemci kullanımı pek bir şey ifade etmeyecektir performans ayarından bahsediyorum düşük sistemde kendi deneyimlerimle etkiliyor gelişmiş güç ayarlarını değiştirip deneyebilirsin değiştirip değiştirmediğini.

Etkileyecektir kardeşim benim işlemci güç kullanımı sınırını arttırıyor tabii işlemci iyiyse yüzde 10'luk 20'lik işlemci kullanımı pek bir şey ifade etmeyecektir performans ayarından bahsediyorum düşük sistemde kendi deneyimlerimle etkiliyor gelişmiş güç ayarlarını değiştirip deneyebilirsin değiştirip değiştirmediğini.

Eğer önce ki mod işlemciyi kısıtlıyorsa ki genelde olmaz, ancak kısıtlarsa o zaman etkileyebilir, ancak kısıtlamadığı durumda hiçbir etkisi olmayacaktır.

Eğer önce ki mod işlemciyi kısıtlıyorsa ki genelde olmaz, ancak kısıtlarsa o zaman etkileyebilir, ancak kısıtlamadığı durumda hiçbir etkisi olmayacaktır.

Performans modunda en düşük işlemci kullanımı 100 olarak belirtilmiş diğer modu bilmiyorum fakat 100 de değil bu da demek oluyor ki performans modunda işlemci tam performans vermeye çalışacak yanında ısınmada geliyor dengelide ise en düşük işlemci kullanımı 100 de olmadığı için net bir yüzde veremem o yüzdelerde gezer veya biraz üstüne çıkar rahat takılır daha çok performans modunda böyle bir seçeneği yok işlemcinin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı