R5 5600 sistem parçaları uyumlu mu?

Bütçe
20000-25000

akheronN

Centipat
Merhaba, kendime göre bir sistem oluşturdum fakat parçalar birbiriyle uyumlu mu onu bilmiyorum. Sistemi ek olarak paylaşıyorum.
(Sistemi İtopya üzerinden topladım ve parçaları sadece İtopya sitesinden alacağım.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-24-12-57-11-351-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2023-02-24-12-57-11-351-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
    231 KB · Görüntüleme: 50

Yardımınız için teşekkürler. Bu sistemi de beğendim fakat günümüz ve gelecek yıllarda çıkacak oyunlarda sıkıntı yaşamak istemiyorum bu sebepten dolayı 16 GB RAM'in yetersiz kalacağını düşünerek 32 GB RAM almayı tercih ediyorum. Nereye bakarsam bakayım tüm kasalarda 16 RAM kullanılmış oluyor.

Yardımınız için teşekkürler. Bu sistemi de beğendim fakat günümüz ve gelecek yıllarda çıkacak oyunlarda sıkıntı yaşamak istemiyorum bu sebepten dolayı 16 GB RAM'in yetersiz kalacağını düşünerek 32 GB RAM almayı tercih ediyorum. Nereye bakarsam bakayım tüm kasalarda 16 RAM kullanılmış oluyor.
Oyunlarda sıkıntı yaşamayım diyorsunuz, birinde 3060 var birinde 3080 var farkındasınız demi? 16 GB fazlasıyla yeterli şuan 32 gereksiz olur. Zaten istediğin zaman ekleme yaparsın. 3080 olan sistemi alın.

25K'ya 3080 varken 3060 almak saçmalık olur. 16 GB RAM oyun sistemi için gayet yeterli. Hem RAM yükseltmesi GPU yükseltmesine kıyasla çok daha ucuz ve kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı