R5 5600 sistem uyumlu mu?

Ama pcl3.0 değil mi senin attığın anakart benim anakart pcl4.0 300 TL fark var gibi.

Evet tabii.

Ama pcl3.0 değil mi senin attığın anakart benim anakart pcl4.0 300 TL fark var gibi.

Bu alınır mı? Hocam.

Alınır da flashback destekli kart almak daha makul. Anakart günccel BIOS ile gelmezse sizi uğraştırabiliir.
Attığım anakartta bu özellik mevcut.
B serisi anakart isstersen bunu da alabilirsin.

Evet tabii.

Alınır da flashback destekli kart almak daha makul. Anakart günccel BIOS ile gelmezse sizi uğraştırabiliir.
Attığım anakartta bu özellik mevcut.
B serisi anakart isstersen bunu da alabilirsin.

Benim sistemime en verimli çalışacak anakart Gigabyte gibi gözüküyor değil mi?

Benim sistemime en verimli çalışacak anakart Gigabyte gibi gözüküyor değil mi?

2 anakart da iyi çalışır merak etme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu da alabilirsin B serisi istersen.

2 anakart da iyi çalışır merak etme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ikisi arasında seçim yapsanız hangisini seçersiniz toplama bilgisayar topluyorum almam lazım hemen.

Hocam ikisi arasında seçim yapsanız hangisini seçersiniz toplama bilgisayar topluyorum almam lazım hemen.
Bütçe sorununuz var mı?
İkisi de iyi anakart ancak 2. anakartın RAM desteği daha fazla 128 GB RAM destekliyor ve daha iyi bir yongaya sahip.
Gigabyte biraz daha ucuz ama o da üzmez sizi.
Bu atttığım anakartların BIOS flashback desteği olduğundan BIOS'ta bir sorun olursa kolaylıkla düzeltebilirsin.

Bütçe sorununuz var mı?
İkisi de iyi anakart ancak 2. anakartın RAM desteği daha fazla 128 GB RAM destekliyor ve daha iyi bir yongaya sahip.
Gigabyte biraz daha ucuz ama o da üzmez sizi.
Bu atttığım anakartların BIOS flashback desteği olduğundan BIOS'ta bir sorun olursa kolaylıkla düzeltebilirsin.

2000 - 2500 arası bütçem.

2000 - 2500 arası bütçem.
Gigabyte da olur o zaman o da üzmez sizi.

[/URL]

Gigabyte daha iyi olur o zman o da üzmez sizi.

Bu uğraştırır gibi gözüküyor biraz içinde Ryzen 5 5600 gelen bir anakart var mı forumda güncelleme filan diyorlar uğraştırıcı gibi.

Gigabyte da olur o zaman o da üzmez sizi.

[/URL]

Bir de şey soracağım tray işlemci alacağım kutusuz bu zararı olur mu?

Bu uğraştırır gibi gözüküyor biraz içinde Ryzen 5 5600 gelen bir anakart var mı forumda güncelleme filan diyorlar uğraştırıcı gibi.
Hayır bu işlem en güvenli bios güncelleme yöntemlerinden biri ve çok basit ayrıca şansınıza ryzen 5000 ready olarak da gelebilir anakart o zaman bios güncellemeye gerek kalmaz. Olur da gelmezse butonla güncelleme yaparsınız donanım takılı veya değil fark etmiyor.

Bir de şey soracağım tray işlemci alacağım kutusuz bu zararı olur mu?
Tray ilemcinin içinden fan çıkmıyor diye biliyorum ama ?

Hayır bu işlem en güvenli BIOS güncelleme yöntemlerinden biri ve çok basit ayrıca şansınıza Ryzen 5000 ready olarak da gelebilir anakart o zaman BIOS güncellemeye gerek kalmaz. Olur da gelmezse butonla güncelleme yaparsınız donanım takılı veya değil fark etmiyor.

Güncel olmadığını nereden göreceğim aldığımda.

Hayır bu işlem en güvenli BIOS güncelleme yöntemlerinden biri ve çok basit ayrıca şansınıza Ryzen 5000 ready olarak da gelebilir anakart o zaman BIOS güncellemeye gerek kalmaz. Olur da gelmezse butonla güncelleme yaparsınız donanım takılı veya değil fark etmiyor.

Tray ilemcinin içinden fan çıkmıyor diye biliyorum ama?

Kasa attım bu konuya 2. Sayfada galiba orada Turbox C02 diye bir tane soğutucu var onu takacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı