R5 5600 sistemde undervolt sonrası görüntü gelmiyor

nymp94

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. R5 5600 işlemci 75 derecede çalışıyor şu konunun sahibiyim. Isı değerleri 80 dereceleri buluyordu bir arkadaş şu ayarları yap iyi gelir dedi. Ben de yapmaya çalıştım. Yaptıktan sonra LG 24GN650 monitöre görüntü gelmedi :D . Elimde başka monitör de yok. Anakartı eski ayarlarına nasıl getirebilirim? Yaptığım ayarı ve ayarı yaptıktan sonra ekrana gelen uyarının resimlerini yükledim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-06 at 18.52.41.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-06 at 18.52.41.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 52
  • WhatsApp Image 2023-03-06 at 18.52.41 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-06 at 18.52.41 (1).jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 49
Hocam monitör bu ayarı yaptıktan sonra çalışmadı :D Monitörsüz nasıl işlem yapabilirim onu soruyorum...
Hocam monitör farklı bir durumdan çalışmıyor gibi gözüküyor, Hdmi kablosuyla mı bağlanıyorsunuz Display port ile mi ? Monitörün ayarlarından çıkış kaynağını değiştirin.

1678119797010.png

Kasanızı açın ve PSU'nun şalterini arkadan her ihtimale kapatın. Resimde kırmızı ile yuvarlak içine aldığım (JBAT1) iki tane pinin arasına tornavida veya iletken bir cisim koyup o şekilde 5 saniye kadar bekleyin. Tornavida iki pine de temas etsin. Bios resetlenmiş olacak. Sonra şalteri geri açıp birkaç saniye bekledikten sonra sistemi açın.

En azından BIOS nasıl resetlenir onu öğrenmiş olun. Hız aşırtma işleri ile uğraşıyorsanız epey lazım olacak çünkü.

(Anakartınız A520M-A Pro şimdi fark ettim. A520M Pro olanı atmışım tekrar yükledim fotoğrafı.)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1692266

Kasanızı açın ve PSU'nun şalterini arkadan her ihtimale kapatın. Resimde kırmızı ile yuvarlak içine aldığım (JBAT1) iki tane pinin arasına tornavida veya iletken bir cisim koyup o şekilde 5 saniye kadar bekleyin. Tornavida iki pine de temas etsin. Bios resetlenmiş olacak. Sonra şalteri geri açıp birkaç saniye bekledikten sonra sistemi açın.

En azından BIOS nasıl resetlenir onu öğrenmiş olun. Hız aşırtma işleri ile uğraşıyorsanız epey lazım olacak çünkü.

(Anakartınız A520M-A Pro şimdi fark ettim. A520M Pro olanı atmışım tekrar yükledim fotoğrafı.)
Hocam çok teşekkürler. Bidaha bulaşmam zaten

Rica ederim. Undervolt yapmanızda bir sakınca yok ve deneme yanılma yaparak bulursunuz zaten. Artık nasıl BIOS resetleyeceğinizi de biliyorsunuz.

Biliyorum evet daha daha denemem çünkü o gösterdiğiniz çubuklar ekran kartının altında kalıyor ulaşmam için ekran kartını sökmek zorunda kalıyorum. Bir daha denemem bu korku bana yeter :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı