R5 5600 sisteme işletim sistemi önerisi

O halde adama de ki Windows 11 23h kur. Çünkü bende halen 23h kullanıyorum.

Ayrıca üslubumda hakaret veya aşağılama yok. Sadece o sisteme Windows 10 tavsiyeniz üzerine saçmaladığınızı beyan ettim.
23h nin de altta kalır yanı yok. Ayrıca 22h ve 23h ler otomatik olarak 24h güncellemesi alacak istesen de istemesen de.

Forumdaki W11 bölümüne göz atmanız yeterli.

Karşı olmak değil. Gün gelip çattığında tabiiki de geçeceğim ama daha stabil duruma geldiğinde. Zaten W10 desteği kesildi kesilecek.
Biraz göz attım. Genel anlamda sorunlu versiyonlardan bahsedilmiş. Geçme işini soranlara da sadece kesinlikle geç denmiş. Standart bir kullanıcı için ne fark yaratıyor onu anlamak istedim sadece.

Biraz göz attım. Genel anlamda sorunlu versiyonlardan bahsedilmiş. Geçme işini soranlara da sadece kesinlikle geç denmiş. Standart bir kullanıcı için ne fark yaratıyor onu anlamak istedim sadece.

Eğer PC kaldırıyorsa geç hocam. Nedir bu eski sevdası anlamadım ki. Olay sadece 3-5 fazla FPS almak değil. Güncel kalıp güvenli kalmak.

Bu arada ben güncel olarak Win98, Win2000, Win XP, Windows 7, Windows 10 ve Windows 11 kullanıcısıyım. Sürekli işletim sistemleri arasında (fiziki olarak) geziyorum. En son sürüm en güvenlisi ve en performanslısıdır (Win Me ve Vista hariç)

Son düzenleme:
Eğer PC kaldırıyorsa geç hocam. Nedir bu eski sevdası anlamadım ki. Olay sadece 3-5 fazla FPS almak değil. Güncel kalıp güvenli kalmak.

Bu arada ben güncel olarak Win98, Win2000, Win XP, Windows 7, Windows 10 ve Windows 11 kullanıcısıyım. Sürekli işletim sistemleri arasında (fiziki olarak) geziyorum. En son sürüm en güvenlisi ve en performanslısıdır (Win Me ve Vista hariç)
Eski sevdası değil de, yıllardır windows 10'a alıştığım için bana ne katacağını bilmek istiyorum 11'in. Bilgisayar özellikleriyle alakalı herhangi bir sıkıntım yok. Ama mesela geçersem tekrardan key almam da gerekebiliyor sanırım, o tarz konulara rastlamıştım. En güvenli en performanslısı demişsiniz fakat gördüğüm 3 konudan 2'si falan yaşanan sorunlar veya problemli sürümlerle alakalıydı.

AMD Ryzen 5 5600.
asus Prime A520 m r 5100 MHz OC.
ASUS GeForce RTX 4060 Dual OC V2 Edition 8 GB.
Merhaba bu sisteme hangi işletim sistemini kurmalıyım? Nasıl kuracağımı da anlatabilirseniz müteşekkir olurum.
Benim tavsiyem Windows11 + Linux mint veya Linux Zorin OS kurman. Kurmak istediğin işletim sisteminin ISO dosyasını ilgili siteden indir ve bir flash disk e yazdır. Ardından bu diski makinaya bağla ve makinanın boot seçeneklerinden flash disk i en öne al. Ardından kurulum ekranı ile karşılaşacaksın.

Eski sevdası değil de, yıllardır Windows 10'a alıştığım için bana ne katacağını bilmek istiyorum 11'in. Bilgisayar özellikleriyle alakalı herhangi bir sıkıntım yok. Ama mesela geçersem tekrardan key almam da gerekebiliyor sanırım, o tarz konulara rastlamıştım. En güvenli en performanslısı demişsiniz fakat gördüğüm 3 konudan 2'si falan yaşanan sorunlar veya problemli sürümlerle alakalıydı.

Çift işletim sistemi kurun arkadaşın dediği gibi. Örneğin Linux Mint son sürüm ve Windows 11. arada Linux'e girer hem deneyim kazanırsınız hem de internet alışverişinizi vs Linux üzerinden yaparsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı