R5 5600 ve RTX 3080 sisteme PSU önerisi

@Altuğ karatekin tek olarak satılıyor. Misal ekteki gibi ama Corsair PSU uyumluluğuna dikkat etmek gerekir. PIN formasyonları farklı olabiliyor.

Yukarıdakini ornek olarak paylaştim, kablo fiyatları konusuna pek hakim değilim.

Strider S Gold modeli; ripple, voltaj regulasyonu ve hold up süresi gibi konularda TX-M'in gerisinde kalıyor. Ozellikle 12V kanalındaki dalgalanma yüksek ama kabul edilebilir sınırlar içerisinde.

@Altuğ karatekin tek olarak satılıyor. Misal ekteki gibi ama Corsair PSU uyumluluğuna dikkat etmek gerekir. Pın formasyonları farklı olabiliyor.

Yukarıdakini ornek olarak paylaştim, kablo fiyatları konusuna pek hakim değilim.

Strider s Gold modeli; ripple, voltaj regulasyonu ve hold up süresi gibi konularda tx-m'in gerisinde kalıyor. Ozellikle 12v kanalındaki dalgalanma yüksek ama kabul edilebilir sınırlar içerisinde.

O zaman Molex to SATA kablo da uyar sanırım, aynısının 61TL'ye Molex to SATA versiyonunu buldum Amazon'da. NZXT C750 80+ Gold var bir de çok tatlı duruyor. Full modülermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Altuğ karatekin indirimler konusunda bir şey diyebilmek pek mümkün değil ama FSP Performance Series her ne kadar 750W olsa da hem korumalarının eksik olmasi ve sanırım grup regülasyonu kullanması (kendi sitesinde DC-DC çeviriciye dair bir bilgi yok ki olsa yazarlardı) sebebiyle RTX 3080 için pek tercih edilebilir bir model değil.

Takip açısından şu modellere de bakabilirsiniz;

@Altuğ karatekin indirimler konusunda bir şey diyebilmek pek mümkün değil ama FSP Performance Series her ne kadar 750W olsa da hem korumalarının eksik olmasi ve sanırım grup regülasyonu kullanması (kendi sitesinde DC-DC çeviriciye dair bir bilgi yok ki olsa yazarlardı) sebebiyle RTX 3080 için pek tercih edilebilir bir model değil.

Takip açısından şu modellere de bakabilirsiniz;

Deepcool nasıldır?

Deepcool nasıldır?

Corsair CV750'ye denk bir PSU gibi. Ikisi de CWT üretimi, girişte aynı marka (105 derece Teapo) kapasitorler ve DC-DC cevirici mevcut ama geniş bir incelemesini bulamadım. Yeterli gibi, biraz daha uygun fiyatta olsa tercih edilebilir duruyor.

Corsair CV750'ye denk bir PSU gibi. Ikisi de cwt üretimi, girişte aynı marka (105 derece teapo) kapasitorler ve DC-DC cevirici mevcut ama geniş bir incelemesini bulamadım. Yeterli gibi, biraz daha uygun fiyatta olsa tercih edilebilir duruyor.
İtopya vb. bu ayın yirmi ikisinde asıl Black Friday indirimi yapacağını söylüyor. Sanırım en mantıklısı salı gününü beklemek olacak, indirime girerse NZXT C750 alırım, hem sıfır olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı