Hocam 50-60 derece arasında gidiyor. 55 altına bazen iniyor.Normal sıcaklık. Boşta 55-50 seviyelerine gelebilmeniz için tower cooler olması lazım sistemde.
Kasanın hava sirkülasyonunun bu kadar kötü olacağını bilseydim almazdım.Kasana göre normal. Aynı işlemciyi stok fan ve macun ile OC bir şekilde boşta 39 derece de çalıştırıyorum ama 4 fanlı mesh bir kasaya sahibim. Yük altında 85'i geçmiyorsa sorun yok ama geçiyorsa aşağıdakini alın.
![]()
ID-COOLING SE-213V2 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-213V2 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hocam ECO mod işlemciyi serinletmek için gücünü mü düşürüyor?Bende aynı soğutucuyla 5600 kullanıyorum. Eco mode açmadan boşta 50 yükte 70 derecelerde. Eco modla boşta 45 e yükte 65 derecede. Az da olsa rahatlatıyor.
Hava sirkilasyonundan ziyade stock fanlar bu kadar soğutuyor. Çift kuleli soğutucular 40 dereceye indirir eğer rahatsız ediyorsa işlemci sıcaklığı.Kasanın hava sirkülasyonunun bu kadar kötü olacağını bilseydim almazdım.
Wraith Prism'in Wraith Stealth'a oranla daha iyi olduğunu düşünerek aldım. Soğutucu almayı düşünüyorum.Hava sirkilasyonundan ziyade stock fanlar bu kadar soğutuyor. Çift kuleli soğutucular 40 dereceye indirir eğer rahatsız ediyorsa işlemci sıcaklığı.
Malesef low profile soğutucular çok geride kalıyor kule soğutuculara göre.Wraith Prism'in Wraith Stealth'a oranla daha iyi olduğunu düşünerek aldım. Soğutucu almayı düşünüyorum.
Wraith Prism'in Wraith Stealth'a oranla daha iyi olduğunu düşünerek aldım. Soğutucu almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.