Sökülen çentikleri bana göndermek zorundalar. O parçalar da bana ait çünkü. Şu an sırf o çentikler yok diye elimdeki 125W TDP kule tipi soğutucuyu montajlayamıyorum ve işlemci performansımdan ödün veriyorum sıfır sistemde.
Sistemi teslim aldım fakat bazı eksik parçalarım var. Örneğin soğutucumu değiştirmek istiyorum fakat anakartın standartında bulunan yükseltme (çentikli fanları takmak için olan) braketi yok. Fan çoklayıcıda arıza var, RGB kontrolcüyü bağladığım zaman hiçbir şekilde çalışmıyor, kasa RGB'lerini kullanamıyorum. Yeni bir fan çoklayıcı almam 60, yeni bir braket almam ise 52 lira. Bu zararımı nasıl karşılayacaksınız acaba?
Şeklinde bir mail attım bakalım nasıl bir cevap verecekler. Aslında böyle ufak tefek şeylerin peşinden koşmayı seven birisi değilim ama kablolamaya bile özen göstermemiş olmaları gerçekten sinirime dokundu. 3-5bin lira bir para vermedim, 12.000₺ söz konusu burada. Madem işinizi düzgün yapmayacaksınız bari ürünleri parça olarak gönderin ben kendim montajını yapayım.