R5 5600X çok ısınıyor


Bu nasıl.

Hocam bütçeniz o kadar varsa ben size benim kasayı önereyim. THERMALTAKE Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA güzel kasa soğutma performansı falan tüm fanlar ARGB ama Cooler Master olan daha iyidir.
 
Dostum yapman gereken ilk şey düzgün bir kasa ve PSU almak. Soğutucuyu alana kadar CPB kapatıp kullanabilirsin, sıcaklık değerlerin düşecektir. 5600X’e sıvı soğutma ihtiyaç değil, hava soğutma da yeterli olacaktır. Ekran kartına eğer şuan ihtiyacın yoksa hiç bulaşma, piyasa düzelene kadar idare et sonra bütçene uygun olanı alabilirsin.
 
Dostum yapman gereken ilk şey düzgün bir kasa ve PSU almak. Soğutucuyu alana kadar CPB kapatıp kullanabilirsin, sıcaklık değerlerin düşecektir. 5600X'e sıvı soğutma ihtiyaç değil, hava soğutma da yeterli olacaktır. Ekran kartına eğer şu an ihtiyacın yoksa hiç bulaşma, piyasa düzelene kadar idare et sonra bütçene uygun olanı alabilirsin.

Hocam bugün bir şey fark ettim benim bilisayarımın güç modu dengelideydi sonra dengeliden güç tasarufu moduna geçtim güç tasarufu moduna geçince boşta 40 derecede çalışmaya başladı bunun nedeni hangi parçadan kaynaklıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı