R5 5600X CPU overheating alert

SE modeli onun icin sordum emin olamadım.
SE modelinde 3 adet daha az kanatçık olduğu söylenmiş, 53'ten 50'ye inmiş kısaca. Hissettirecek pek bir farkı olmaz, her türlü işlemciniz için gani gani güçlü bir soğutucu.

Anladım qp üyeliğim yok maalesef :/ kronik tıkırtı sesi var falan demişler bilginiz var mı?

Hiç duymadım, pek zannetmiyorum "kronik" bir sorun olsun belki denk gelen kişi abartmıştır. En iyisi kendin deneyimlemen. Zaten bir sorunu çıkarsa, beğenmezsen vb. iade ve değişimde zorluk yaşamazsın.

kronik tıkırtı sesi var falan demişler bilginiz var mı?
Siyahını kullanıyorum aşırı memunum hiçbir sorunum yok, bu fiyata daha iyisi de yok :)

Aha bu da 5 saatlik BF1 ardından sıcaklık sonucu. (1080p'de 6900XT ile)
asd.PNG

Hiç duymadım, pek zannetmiyorum "kronik" bir sorun olsun belki denk gelen kişi abartmıştır. En iyisi kendin deneyimlemen. Zaten bir sorunu çıkarsa, beğenmezsen vb. iade ve değişimde zorluk yaşamazsın.

Haklısınız teşekkür ederim.

Siyahını kullanıyorum aşırı memunum hiçbir sorunum yok, bu fiyata daha iyisi de yok :)

Aha bu da 5 saatlik BF1 ardından sıcaklık sonucu. (1080P'de 6900XT ile)

:) teşekkür ederimm bilgi için bu arada önceki forumuma 3060 ti ı 500 watt ile çalıştırmak ile ilgili yorumunuz vardı ordan hatırladım sizi bilgisayarı topladım kurdum :) komple değiştim her şeyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı