Güçlü bir işlemci ve işini güzel yapıyor. 2017'de çıkmış i5 8400 bile hala yeterli performans veriyorsa R5 5600X'in de önü açıktır. Teknoloji hızlı ilerliyor, doğru. Lakin amacı oyun oynamak olan biri için gayet ileriye dönük.
Bence yanlış düşünme. Seneye sanki 11. neslemi geçeceksin direk. Geçmeyeceksin. DDR5 geldiğinde AMD de alsanda İntel alsanda Anakart Ram İşlemciyi değiştirmen gerekecek.
10700k daha sıcak bir işlemci soğutması daha zor ben şuanda 5600X alırdım.
Atmaktan başka çareleri yok AMD birden tahtı devraldı 9.Nesil'den 10.Nesil'e geçtiklerinde çoklu çekirdeğin önemini anladılar 11.Nesil'de görürsünüz şuan böyle linç atıyorsunuz tabiri caizi ise siz görürsünüz eğer intel LGA1200'de kalıp çoklu çekirdek konusu hallederse eski ihtişamlı günlerine kavuşur.
Bence yanlış düşünme. Seneye sanki 11. neslemi geçeceksin direk. Geçmeyeceksin. DDR5 geldiğinde AMD'de alsanda Intel alsanda Anakart RAM İşlemciyi değiştirmen gerekecek.
10700K daha sıcak bir işlemci soğutması daha zor ben şu anda 5600X alırdım.
10700k ve z490 alınmadıkça mantıksız. H yada B serisi ile 11 nesilde işlemci beslemeyi düşünme hadi düşündün diyelim RAM frekansları çok düşük H ve B serisi anakartlarda. B550 ve 5600x al yoluna devam et. İntel her türlü daha masraflı çıkıyor.
Bence yanlış düşünme. Seneye sanki 11. neslemi geçeceksin direk. Geçmeyeceksin. DDR5 geldiğinde AMD de alsanda İntel alsanda Anakart Ram İşlemciyi değiştirmen gerekecek.
10700k daha sıcak bir işlemci soğutması daha zor ben şuanda 5600X alırdım.