R5 5600X geleceğe dönük mü?

İleri dönüklük için hiçbiri. 11. nesli bekleyin ve anakart olarak neredeyse aynı fiyata daha iyi TUF var. Mümkünse Gaming Edge veya Tomahawk. İki işlemci arasından 10700K daha mantıklı gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600X yüksek OC'lu bu testte.
Bir de 5.3'te %20 artış var neredeyse 5800X'e yaklaşıyor.

Eki Görüntüle 805785

İleri dönüklük için ya 5800X'in indirime girmesini veya stokların yenilenmesini bekleyin ya da 11. nesil.

11. Nesil ne zaman çıkacak?
İ7 10700K 5800X'e yaklaşıyor anladığım kadarıyla. Doğru mu?

Güzel kardeşim aynı fiyatlı 2 ürünü kıyaslama bana Z490 Tomohawk ile B550 Tomohawk ı kıyasla kıyaslama böyle yapılır. En ucuz Z490 ile orta üst B550 seçip kıyaslama yapıyorsun.
11. Nesil ne zaman gelir hocam ve AMD 5600X- MSI RTX3060TI GAMING X TRIO-MAG B550 TOMAHAWK-CORSAIR 480GB NVME-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistem alınır mı?
İçinde Corsair H100i RGB SE sıvı soğutması var. Pahalı olduğunu biliyorum ama hep kaliteli parçalar kullanılmış. Başka sistem önermeyin bu sistemi beğendiniz mi?

Sistem güzel ama o fiyat eder mi tek tek başka sitelerden bakılmalı.

Bunun olduğuna dair bir yazı göremedim.
Geçen bu sistemin benzerinin Sıvı soğutmasız olanını topladık başka bir arkadaş ile daha pahalı oldu.
Bir video çekti bu sistemle ilgili bir kişi sıvı soğutma var diyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı