R5 5600X için 78 derece iyi mi?

Yusufkob

Decapat
Daha fazla  
PUBG çoğu ayar düşükte ortalama 200FPS veriyor. Öncelikle 200FPS iyi bir rakam mı? RTX 3060 12 GB var.

Bilgisayarı 2.el aldım, önceki sahibi sabit 4.2GHz de kullaniyordu işlemciyi. BIOS'u sifirlayip undervoltu iptal ettim şu an stock halinde 4.64GHz'de çalışıyor. PUBG'de 200FPS 77 78 dereceleri görüyor. Ve no name bir kule tipi var rezalet bir şey. Yine de 77 78 dereceler normal mi? Yeni kule tipi almama gerek var mı? Thermalright Assassin modellerinden birini almayı düşünüyorum. Aralarında çok fark olur mu yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fanla 75 derece görüyordum, değerler yüksek. Thermalright'ın kule tipinde 10-15 derece daha düşer sıcaklık. Fakat termal macun da kötü olabilir, mx-4 ile değiştirip deneyin bir de.

Buna ve sıfır undervolta göre iyi değerler bence. Değiştirseniz fark mutlaka olur ama tepe clocklarda tutunabiliyorsa işlemciniz, fuzuli bir harcama olur.

Ne voltaj düşürüyor ne de MHz. Ama yine de ileriye dönük belki 7 5700x3D falan alırım o yüzden muhtemelen alacağım. Ya da 5600X e overcolck atarım 4.9GHz falan yaparım belli olmaz.

PUBG çoğu ayar düşükte ortalama 200FPS veriyor. Öncelikle 200FPS iyi bir rakam mı? RTX 3060 12 GB var.

Bilgisayarı 2.el aldım, önceki sahibi sabit 4.2GHz de kullaniyordu işlemciyi. BIOS'u sifirlayip undervoltu iptal ettim şu an stock halinde 4.64GHz'de çalışıyor. PUBG'de 200FPS 77 78 dereceleri görüyor. Ve no name bir kule tipi var rezalet bir şey. Yine de 77 78 dereceler normal mi? Yeni kule tipi almama gerek var mı? Thermalright Assassin modellerinden birini almayı düşünüyorum. Aralarında çok fark olur mu yani?
Gayet iyi değerler. Çift kuleli bir hava soğutma alırsanız o muhtemelen 55 veya 60 derecelere düşer lakin gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı