5600X ile birlikte Corsair H100 kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı. Hem çok sessiz hem de soğutması aşırı iyi 55'in üstünde çıkmıyor hiçbir oyunda size de kesinlikle yeteceğini düşünüyorum. Ben o zaman için hem ucuz hem de kaliteli diye almıştım şu an biraz fiyatı arttı ama o fiyat bandındaki bence en iyi 240mm soğutucu.
Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf7 Termal Macun Dahildir) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Termal Macun ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
5600X ile birlikte Corsair H100 kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı. Hem çok sessiz hem de soğutması aşırı iyi 55'in üstünde çıkmıyor hiçbir oyunda size de kesinlikle yeteceğini düşünüyorum. Ben o zaman için hem ucuz hem de kaliteli diye almıştım şu an biraz fiyatı arttı ama o fiyat bandındaki bence en iyi 240mm soğutucu. 5600X icin fazla gelir diyenlere bence çok takma kafana 7-8 sene işlemci tık demeden çalışır. Unutma dostum ucuz mal pahalıdır
Deep Cool Deepcool Ak400 Işlemci Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Ömürlük kullanmak varken 3-4 seneye bire değiştirmek hiç mantıklı gelmiyor.
Deep Cool Deepcool Ak400 Işlemci Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Ömürlük kullanmak varken 3-4 seneye bire değiştirmek hiç mantıklı gelmiyor.
Bence 5600X için en azından 120mm şart. OC yapıldığında ısınan bir işlemci ve işlemci sıcaklığı diğer parçaları da etkiliyor. Almışken uzun ömürlü kullanmak icin bence sıvı almalı
Bence 5600X için en azından 120mm şart. OC yapıldığında ısınan bir işlemci ve işlemci sıcaklığı diğer parçaları da etkiliyor. Almışken uzun ömürlü kullanmak icin bence sıvı almalı