fatogg001
Decapat
Daha fazla
Soğutma konusunda ikinci el önerilmezArkadaşlar selam kule tipi sıvı soğutmalardan çok anlamam mm, AM5 vs. Sizden istediğim bu iki fotoğraftaki hangisini alayım? İkinci elden alacağım.
5600X ile birlikte Corsair H100 kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı. Hem çok sessiz hem de soğutması aşırı iyi 55'in üstünde çıkmıyor hiçbir oyunda size de kesinlikle yeteceğini düşünüyorum. Ben o zaman için hem ucuz hem de kaliteli diye almıştım şu an biraz fiyatı arttı ama o fiyat bandındaki bence en iyi 240mm soğutucu.
![]()
CORSAIR H100 RGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (CW-9060053-WW)
iki CORSAIR SP120 RGB ELITE PWM fan, 240 mm radyatör ve 29 RGB LED ile güçlü, güvenilir soğutma ve çarpıcı aydınlatma sunar.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar selam kule tipi sıvı soğutmalardan çok anlamam mm, AM5 vs. Sizden istediğim bu iki fotoğraftaki hangisini alayım? İkinci elden alacağım.
![]()
Deep Cool Deepcool Ak400 Işlemci Soğutucu - idefix
Deep Cool Deepcool Ak400 Işlemci Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Ömürlük kullanmak varken 3-4 seneye bire değiştirmek hiç mantıklı gelmiyor.
5600X için sıvı soğutma ne kadar gerekli?
Ekstrem bir soğutma istemez o işlemci.
Assassin burst al işini görür.
Bence 5600X için en azından 120mm şart. OC yapıldığında ısınan bir işlemci ve işlemci sıcaklığı diğer parçaları da etkiliyor. Almışken uzun ömürlü kullanmak icin bence sıvı almalı
OC yapsa görselini attığı soğutabilir mi sence ?Bence 5600X için en azından 120mm şart. OC yapıldığında ısınan bir işlemci ve işlemci sıcaklığı diğer parçaları da etkiliyor. Almışken uzun ömürlü kullanmak icin bence sıvı almalı
Soğutmalardan anlamıyorum demiş zaten OC'yi kaldırabilecek bir soğutma olup olmadığını bilemez.OC yapsa görselini attığı soğutabilir mi sence ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.