R5 5600X için sıvı soğutma mı kule tipi soğutucu mu alınmalı?

fatogg001

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam kule tipi sıvı soğutmalardan çok anlamam mm, AM5 vs. Sizden istediğim bu iki fotoğraftaki hangisini alayım? İkinci elden alacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_5085.png
    IMG_5085.png
    399,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5086.png
    IMG_5086.png
    334,8 KB · Görüntüleme: 38
@fatogg001 İkiside alınmaz, paranız çöp olur.

5600X ile birlikte Corsair H100 kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı. Hem çok sessiz hem de soğutması aşırı iyi 55'in üstünde çıkmıyor hiçbir oyunda size de kesinlikle yeteceğini düşünüyorum. Ben o zaman için hem ucuz hem de kaliteli diye almıştım şu an biraz fiyatı arttı ama o fiyat bandındaki bence en iyi 240mm soğutucu.

Tam OC yapmalık.

@fatogg001 bu soğutucuyu alabilirseniz işinizi rahat rahat görür.

5600X ile birlikte Corsair H100 kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı. Hem çok sessiz hem de soğutması aşırı iyi 55'in üstünde çıkmıyor hiçbir oyunda size de kesinlikle yeteceğini düşünüyorum. Ben o zaman için hem ucuz hem de kaliteli diye almıştım şu an biraz fiyatı arttı ama o fiyat bandındaki bence en iyi 240mm soğutucu. 5600X icin fazla gelir diyenlere bence çok takma kafana 7-8 sene işlemci tık demeden çalışır. Unutma dostum ucuz mal pahalıdır :D

Arkadaşlar selam kule tipi sıvı soğutmalardan çok anlamam mm, AM5 vs. Sizden istediğim bu iki fotoğraftaki hangisini alayım? İkinci elden alacağım.

Ömürlük kullanmak varken 3-4 seneye bire değiştirmek hiç mantıklı gelmiyor.

5600X için sıvı soğutma ne kadar gerekli?

Ekstrem bir soğutma istemez o işlemci.

Assassin burst al işini görür

Ömürlük kullanmak varken 3-4 seneye bire değiştirmek hiç mantıklı gelmiyor.

Aynı paraya 6 bakır borulu assassin burst varken, deepcool a para verilmez.

5600X için sıvı soğutma ne kadar gerekli?

Ekstrem bir soğutma istemez o işlemci.

Assassin burst al işini görür.

Bence 5600X için en azından 120mm şart. OC yapıldığında ısınan bir işlemci ve işlemci sıcaklığı diğer parçaları da etkiliyor. Almışken uzun ömürlü kullanmak icin bence sıvı almalı

Bence 5600X için en azından 120mm şart. OC yapıldığında ısınan bir işlemci ve işlemci sıcaklığı diğer parçaları da etkiliyor. Almışken uzun ömürlü kullanmak icin bence sıvı almalı

240mm aşağısı görüntüden ibaret hiçbir mantığı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı