R5 5600X RDR2'de düşük sistem kullanımı

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı
Arkadaşlar merhaba, bugün canım sıkıldı dedim RDR2 gireyim dedim. Tam oynayacağım sıcaklıklar ne alemde derken baktım ki ekran kartını da işlemciyi de eşit yüzdelerde kullanıyor. Hatta bazen işlemci %70 ekran kartı %60 oluyor genelde ikisi eşit ekran kartı %90'nın üstüne çıkmıyor. Eskiden böyle olmuyordu ekran kartım 95-99 arası takılıyordu. Neden böyle oldu? Bu arada FPS'de kayıp vs. yok.

İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: RTX 3050 ASUS Dual 8 GB.

Buyrun bu da Görev Yöneticisi değerleri.

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-13_043841078.png
    resim_2023-11-13_043841078.png
    84,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'de kayıp yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Grafikleriniz nedir?

Dostum genelde yüksek-Ultra. 2-3 ayar Ultra da geri kalanlar yüksek de bir tek ağaçlar orta galiba. 75-110 FPS oynuyorum. Benim kafamı karıştıran eskiden kullanımlar böyle değildi. Acaba BIOS sürümü ile mi alakalı güncel değil?

Arkadaşlar merhaba, bugün canım sıkıldı dedim RDR2 gireyim dedim. Tam oynayacağım sıcaklıklar ne alemde derken baktım ki ekran kartını da işlemciyi de eşit yüzdelerde kullanıyor. Hatta bazen işlemci %70 ekran kartı %60 oluyor genelde ikisi eşit ekran kartı %90'nın üstüne çıkmıyor. Eskiden böyle olmuyordu ekran kartım 95-99 arası takılıyordu. Neden böyle oldu? Bu arada FPS'de kayıp vs. yok.

İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: RTX 3050 ASUS Dual 8 GB.

Buyurun bu da Görev Yöneticisi değerleri.

Hocam Görev Yöneticisi ile anlamak çok zor olur Afterburner ile oyun içindeyken ekran görüntüsü alabilirseniz çok güzel olur.

Dostum genelde yüksek-Ultra. 2-3 ayar Ultra da geri kalanlar yüksek de bir tek ağaçlar orta galiba. 75-110 FPS oynuyorum. Benim kafamı karıştıran eskiden kullanımlar böyle değildi. Acaba BIOS sürümü ile mi alakalı güncel değil?
Olabilir hocam. Görev yöneticisi yanlış gösterebiliyor bu arada.

Hocam Görev Yöneticisi ile anlamak çok zor olur Afterburner ile oyun içindeyken ekran görüntüsü alabilirseniz çok güzel olur.

Afterburner kullanmayı daha önce denedim yapamadım GeForce Experience de alıp atabilirim

Olabilir hocam. Görev Yöneticisi yanlış gösterebiliyor bu arada.

BIOS'u kendim yaparım ancak yanlış bir şey yaparsam korkusu var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı