RTX 3060 R5 5600X sistem RDR2 düşük FPS

Diğer oyunlarda sorun yok. Rdr2 de bu problemi yaşadım. Sadece oyun orjinal. Sata SSD ye kurulu oyun ondan olabilme ihtimali olabilirmi veya windows11 ile alakalı olabilir mi ?
YouTube üzerinden benzer sisteme sahip ve ayarların tamamı görünen bir test videosunu birebir uygulayıp değerleri tekrar karşılaştırın. Sorun yoksa tamamdır. Çünkü ultra dense de 1-2 ayarın high olması, off olması mümkün. Bunu çoğu büyük kanal da yapıyor. Örneğin Testing Games adlı kanal. Testte ultra diyor ancak bir sürü high ayar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile sizin ultra ayarlarınız aynı mı ? Değil bence. Technopat'ın da değil. Sistemde ve değerlerde sorun yok. Gerçek ultra ayarlar ve DLSS kapalı 53 AVG normal. Endişelenilecek bir şey yok. Zaten demişsiniz sadece bu oyun için diye sebebi de ayarlar konusundaki belirsizlik.

Hocam Ultra ayardan kasıt ne ? Technopat testinde lafta ultra deniyor ama tüm ayarların ne olduğunu göremiyoruz.
Sadece en üst kısımdaki barı doldurmak. En üst kısımdan tüm ayarları ''ultra'' ayar yapıp o beyaz barı tamamen doldurmak. Bir de gelişmiş grafikler var en altta. Vulkan ayarından sonra gelen ayarlar onları dahil etmiyorum onları yükseltirsek FPS epey düşer zaten

Sadece en üst kısımdaki barı doldurmak. En üst kısımdan tüm ayarları ''ultra'' ayar yapıp o beyaz barı tamamen doldurmak. Bir de gelişmiş grafikler var en altta. Vulkan ayarından sonra gelen ayarlar onları dahil etmiyorum onları yükseltirsek FPS epey düşer zaten
Technopat'ın ayarlarını bilmyoruz işte ve konu sahibinin. Yukarıdaki mesajda belirttim.

Yanlış bakmadıysam vulkanın olduğu kısımda olan ayarların hepsi ultra da idi.

Normalde o sekilde oynamiyorum. Test etmek için önerilen ayarları yaptim GeForce Experience'dan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videodaki ayarların aynısını yapmanı tavsiye ederim. Görüntüden pek ödün vermeden çok daha fazla FPS alabiliyorsun

Şu videodaki ayarların aynısını yapmanı tavsiye ederim. Görüntüden pek ödün vermeden çok daha fazla FPS alabiliyorsun

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı