R5 5600X - RTX 3070 Ti sistem bazı oyunlarda düşük FPS veriyor

Huck2434

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G skill Trident Z RGB 4000MHz
Ekran kartı
Msi RTX 3070 Ti Gaming X Trio
Anakart
Asus B550M
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin herkese öncelikle sistemi yazıyorum.

*Ryzen 5 5600X işlemci.
*Asus B550M anakart.
*G skill Trident Z RGB 4000MHz RAM.
*Msi RTX 3070 Ti Gaming X Trio ekran kartı.
*Corsair RM850 850W

Mesela Red Dead Redemption 2 gibi bir oyunda yüksek grafik ayarlarında hiç bir sorun yaşamazken Cities Skylines gibi oyunlarda düşük FPS alıyorum bunun nedeni nedir şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Cities Skylines için CPU ve Ram ağırlıklı bir oyun denilmiş, CPU kullanımınız %kaç? Ram kaç gb? 16 ise o da yeterli olmuyor olabilir, Ram kullanımınızı da ölçün oyun sırasında.

5600x içeren benchmark bulmaya çalışıyorum değerlerinizi karşılaştırabilmek adına.

Benchmarklara bakıyorum da, genelde FPS değerleri sizinkine benzer. Cities Skylines’a özel bir durum olabilir.

Cities Skylines için CPU ve RAM ağırlıklı bir oyun denilmiş, CPU kullanımınız %kaç? RAM kaç GB? 16 ise o da yeterli olmuyor olabilir, RAM kullanımınızı da ölçün oyun sırasında.

5600X içeren benchmark bulmaya çalışıyorum değerlerinizi karşılaştırabilmek adına.

Benchmarklara bakıyorum da, genelde FPS değerleri sizinkine benzer. Cities Skylines'a özel bir durum olabilir.

O zaman sistemle ilgili bir problem yok herhalde şehir kurma simülasyonlarda olan bir şey bu ilginiz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı