caglar_universal
Centipat
Hayır. Kasa havadar değil ise olabilir.Ekran karının birkaç derece daha fazla sıcak olması CPU'nun sıcaklığından kaynaklanıyor olabilir mi?
Hayır. Kasa havadar değil ise olabilir.Ekran karının birkaç derece daha fazla sıcak olması CPU'nun sıcaklığından kaynaklanıyor olabilir mi?
Ekran kartının normalden biraz daha sıcak olmasını, işlemcinin çok fazla ısınmasına bağlayabilir miyiz? Sistemi yeni aldığım için parçaların garantileri devam etmekte. Sizce bu sıcaklık değerleri iade edilecek bir durum mu?İşlemci normal hocam. Hem stok fan hem 5600X hem de havalar feci derecede sıcak.
3070 Ti da bu aylarda normal. 3 fanli modelin 79 dereceye çıkmasını havaların sıcak olmasına bağlıyorum. Yani sıcaklıklar genel olarak normal.
Ekran kartının normalden biraz daha sıcak olmasını, işlemcinin çok fazla ısınmasına bağlayabilir miyiz? Sistemi yeni aldığım için parçaların garantileri devam etmekte. Sizce bu sıcaklık değerleri iade edilecek bir durum mu?
Kasa içerideki sıcak havayı doğru dürüst dışarı atamiyor ise az da olsa bağlayabiliriz. Çünkü içeride sıcak hava hala dönüp dolaşıyor ve geç tahliye ediliyor. Hangi markanin 3 fanli modelini kullaniyorsunuz?
Ekran kartının normalden biraz daha sıcak olmasını, işlemcinin çok fazla ısınmasına bağlayabilir miyiz? Sistemi yeni aldığım için parçaların garantileri devam etmekte. Sizce bu sıcaklık değerleri iade edilecek bir durum mu?
Kasa ile duvar arasın ( her 4 tarafında) 15cm mesafe var. Ekran kartı için iade demeniz içeme kurt düşürdü ve üzdü. Yarın garantiyle iletişime geçmeyi düşünüyorum.İşlemci için iade söz konusu değil. Ekran kartı için evet. Hava sirkülasyonu durumu nedir? Bunlara bakmak lazım. Kasayı görmeden çalışırken net bir şey demek zor kendi adıma. Her şey tamam olur. Anakart faz farkı kalitesi devreye girer. Kaliteli anakart demek sadece çok para vermek değil. Dediğim gibi biraz didik etmeden bir şey demem zor.![]()
Kasa ile duvar arasın ( her 4 tarafında) 15cm mesafe var. Ekran kartı için iade demeniz içeme kurt düşürdü ve üzdü. Yarın garantiyle iletişime geçmeyi düşünüyorum.
İade demek şu anlamda. Kasayı komple iade edersin ona hak verebiliyorum. Ekran kartı kötü değil. Bakmak lazım. Kaldı ki bu ekran kartına daha aman aman yük binmedi. Boşta 45'lerde gezmeli. Mining yaptım 1 ay 61 geçmedi. Detaylı bir incelemek lazım. Koskocaman 3070 kendi soğutamaması ciddi bir durum göz ardı etme. İşlemci kolay. Ekran kartı sıcaklığına yoğunlaş gerekiyorsa. Bu yüzden iade olayı önemli.
Ekran karının birkaç derece daha fazla sıcak olması CPU'nun sıcaklığından kaynaklanıyor olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.