R5 5600X RX570'i yorar mı?

Herhangi bir site tercihiniz yoksa şu şekilde 2 tane ekran kartı modeli önermek istiyorum.

Fiyatları çok iyi. Hepsiburada'dan bakınca çok kazık oluyor. Genelde Sinerji'den alıyorum. Red Devil ve ASUS arasından hangisini almalıyım?

Eğer yüksek performansa önem veriyorsan internette 6800XT modeline yönelmeni tavsiye ederim. Sakın olaki Sapphire ve XFX modelline yönelme. İğrenç soğutmaya sahipler pek sağlıklı değiller.

Fiyatları çok iyi. Hepsiburada'dan bakınca çok kazık oluyor. Genelde Sinerji'den alıyorum. Red Devil ve ASUS arasından hangisini almalıyım?

İkisi de gayet iyi modeller hız veya soğutma olarak çok fazla farkı yok. göz zevkine göre hangisi daha hitap ediyorsa o modeli alabilirsin.

Eğer yüksek performansa önem veriyorsan internette 6800XT modeline yönelmeni tavsiye ederim. Sakın olaki Sapphire ve XFX modelline yönelme. İğrenç soğutmaya sahipler pek sağlıklı değiller.
Gece XFX model öneriyorsun. Sabah XFX iğrenç diyorsun. Ya uykudan yeni uyandınız yada dalga geçiyorsunuz. Anlamak güç cidden.

Ekran kartı olarak ise Sapphire ekran kartı almaman olacaktır sürekli arıza çıkarır ve mospedleri iğrenç. Red Devil veya XFX modellerine bakmanı tavsiye ederim ama önceliğin Red Devil olsun.
Buyurun. Bu yazdığınız aynı konu içerisinde. Yaklaşık 8 saat önce yazdığınız yazıyı hatırlayamıyor musunuz?

Buyurun. Bu yazdığınız aynı konu içerisinde. Yaklaşık 8 saat önce yazdığınız yazıyı hatırlayamıyor musunuz?

Dediğim gibi "XFX modellerine bakmanı tavsiye ederim ama önceliğin Red Devil olsun."
Kesinlikle bazı modelleri güzel olabilir ama kişinin bütçesi yeten modeller gerçekten soğutması ve kronik sorunları olan ekran kartları.

Eğer kişi 19 bin TL gözden çıkarabilirse iyi bir XFX kart alabilir.
Buyur.

QICK modellerini kullanan insanların gayet memnun olduklarını fakat diğer ASUS ve Red Devil'dan kötü soğutmaya sahip olduklarını işittim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı