Sıvı soğutmaya gerek yok. Bir kule tipi soğutucu yeterli.
Fiyat farkı mı yok? Ortalama bir kule tipi soğutucu 1000 lira civarı iken ortalama sıvı soğutmalar 3000 lira civarı. Altındaki sıvı soğutmalar ise çok dandik. AMD için zaten sıvı soğutma önerilmez.Kule tipiyle sıvı soğutma arasında bence çok fiyat farkı yok ileride sistemi yükseltirse sıvı soğutma alması daha mantıklı değil mi?
Fiyat farkı mı yok? Ortalama bir kule tipi soğutucu 1000 lira civarı iken ortalama sıvı soğutmalar 3000 lira civarı. Altındaki sıvı soğutmalar ise çok dandik. AMD için zaten sıvı soğutma önerilmez.
Dostum DeepCool'un kule tipleri 1300'den başlıyor LE500 sıvı soğutması 2000TL bana soracak olursan pek fiyat farkı yok.
Fark olmasa bile sıvı soğutma tercih etmek mantıklı değil.AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli?
İyi Sosyaller. Bugün neden sıvı soğutma tercih edilmemesi gerektiğini konuşacağız. Bazı Intel işlemcilere sıvı soğutma normal kullanıcıya da gerekebilir. O yüzden Intel için öneride bulunmuyorum ama "Sıvı Sızması, Fiyat, Performans, Ömür, Kasa Desteği" kısmı bütün işlemciler için aynıdır, AMD'ye...www.technopat.net
Link attım zaten. Orda sebepleri yazıyor. 70 derece yüksek bir sıcaklık değil. Endişelenmenize gerek yok. 85 dereceyi geçmediği sürece normaldir.Sebebi var mı bende de 5600 var oyunda 70 derece üstüne çıkıyor sıvı soğutma düşünüyordum.
Dostum DeepCool'un kule tipleri 1300'den başlıyor LE500 sıvı soğutması 2000TL bana soracak olursan pek fiyat farkı yok.
Merhaba bu sistem için sıvı soğutma olur mu performans da etkisi olur mu?
Sistem özelikleri bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.