R5 5600X sistem ile RTX 4070 uyumlu mu?

Dostum dünden beri sana uygun olanı söylüyorlar zaten. Sen hala tereddütte isen ne istiyorsan onu al. Milleti yorma :D

Yani burası tartışma yeri değil mi benmi yanlış anlıyorum istersen cevap vermeyebilirsin uğraşma benimle yani tek istediğim yardım almaktı yardımcı oldunuz zaten sadece benim kararıma kalmış bir şey ekran kartı alıyoruz öyle ucuza bir şey değil beni memnun etmesi geren bir parça önemli ondan iyice nedir neyin nesidir bilelimki ona göre alışveriş yapayım teşekkür ederim.

Bilemedim hocam pek anlamam bilgisayar işlerinden az çok anlarım ama Galax'ı iyi bulmuyorlar bu akşam sipariş edeceğim hangisini alsam karar veremedim.

Hocam kim neden iyi bulmuyor önce neden belirtin, Galax hall of fame serisi ile satış rekoru kırmış çok köklü bir markadır, hall of fame i ROG STRIX olarak düşünebilirsiniz ancak ROG STRIX'e ek olarak takılıp çıkarılabilen ekranı var 😃, yine de siz bilirsiniz çevrenizde donanımdan anladığını düşünen fakat 2 gram bilgisi olmayan ASUS-MSI-Gigabyte üçlüsünden başka marka bilgisi olmayan klasik türko insanını dinleyip daha fazla paraya daha az performans veren kart alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı