Çözüldü R5 5600X sistem şalterleri attırıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Böyle bir sisteme o PSU'yu koyanların ben...

Arayıp şikayet edeceğim zaten 650Watt diye okaydir dedim. Arkadaşın yazdıklarına bakınca ne gibi sistem topladıkları belli.

Hallettikten sonra, oyun da oyna. Bilgisayara oyun oynayarak yüklen. Eğer oyun oynarken reset atarsa, tamamen yeni PSU almayı düşünebilirsin fakat o PSU'nun yetebileceğini düşünüyorum.

Tamamdır, yemek yiyip bir bakayım. Hastaneden geldim zaten sinirlendirdi iyice sinirlendiriyor insanı bu tür şeyler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sisteme o PSU'yu koyanların ben...

Hazır bilgisayar satışlarında, bu dandik PSU'lardan kullanarak milleti kazıklama davranışını çok yapıyorlar. Yani başka bir deyişle, yeni haksız kazanç kapısı bu leş PSU'lar. Tam mahalle bilgisayarcısı kafası. Çöp Power PSU'ları, piyasaya sürenden, toptancısından, oradan buradan, ucuz ucuz al, 450 500 TL gibi yerleştir millete. Bu PSU'ların tamamının, piyasada satışının yasaklanması lazım. Buna benzer çöp ürünlere karşı bir denetim, bir kalite standardı hiçbir şey yok ne yazık ki.
 
Şöyle bir durum var arkadaşlar. Şimdi kendime pek güvenmiyorum PSU değiştirme konusunda. Yani yaparım ama içimde bir ses ya zarar verirsem diyor. İncehesap'ı aradım teknik desteğe yönlendirdiler, onlar da bir şey yapamayız dediler. Şimdi benim PC'yi bugün kullanmam lazım, ne yapmalıyım?( bu arada arayıp şikayet edeceğim o konuda içiniz rahat olsun)bu arada en ufak bir şeyi yanlış yapsam zarar görme şansı var mı? Ona göre yaparım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir durum var arkadaşlar şimdi kendime pek güvenmiyorum PSU değiştirme konusunda yani yaparım ama içimde bir ses ya zarar verirsem diyor İncehesap'ı aradım teknik desteğe yönlendirdiler onlar da bir şey yapamayız dediler şimdi benim PC'yi bugün kullanmam lazım ne yapmalıyım?( bu arada arayıp şikayet edeceğim o konuda içiniz rahat olsun)bu arada en ufak bir şeyi yanlış yapsam zarar görme şansı var mı? Ona göre yaparım.

Normalde masaüstü bilgisayara kolay zarar veremezsin. Konnektörlerin yönleri yanlış takılmaz. Fakat kablolar, kasadaki deliklerden arka tarafa geçiyordur ve kablolar anakartın altından geçiyordur. Anakartı ya dışarı alacaksın yada vidalarını gevşetip alttan kabloları sokacaksın kasanın diğer tarafına geçireceksin falan. Youtube videolarından bakabilirsin.

Eğer yapamam diyorsan, bilen birinden yardım iste derim. Böyle biri yoksa, bir bilgisayarcıya git ve PSU'yu hemen bugün değiştirmesini iste ama bilgisayarının mutlaka başında bekle bir şeyler araklamasınlar.
 
Çok teşekkürler yardım eden herkese özellikle draculaya. PSU gayet iyi bir şekilde değiştirdim abartılacak bir şeyi de yokmuş 3 kablo testlerini falan da yaptım sorun yok. Umarım da olmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı