Hava soğutucu olarak öneriniz nedir?GT301'ün üst tarafında AIO desteği yok ama denerim derseniz DeepCool LT520'yi öneririm. 360mm'lik soğutucuları dahi geçebiliyor. Aşağıya da incelemesini sunacağım.
DEEPCOOL LT520 RGB 240mm Sıvı Soğutma Fiyatları ve Özellikleri
DEEPCOOL LT520 RGB 240mm Sıvı Soğutma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
DeepCool LT520 AIO Liquid Cooler Review
We at eTeknix review the DeepCool LT520. A newly released 240mm AIO liquid cooling solution.www.eteknix.com
Eğer riske girmem derseniz Cougar Aqua biraz sesli çalışmasına rağmen çok başarılı bir soğutucudur. Kasa önünde konumlandırabilirsiniz.
COUGAR CGR-AQUA 360 LIQUID 360mm Sıvı Soğutucusu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
COUGAR Marka COUGAR CGR-AQUA 360 LIQUID 360mm Sıvı Soğutucusu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Tabii açıklamanızı okumama rağmen yine de not düşeyim: Yapacağınz harcama aslında bu işlemci için çok manasız. Standart ve şık bir hava soğutmayla konuyu kapatabilirsiniz.
İnceleme videolarına bakacağım. Teşekkür ediyorumTürkiye'de daha önce yokmuş sanırım pazara yeni giriş yapmış bir ithalatçı tarafından. Adı tekramarket. Hem kendi sitesinde hem N11'de satış yapıyor. Sapphire markasını hepimiz ekran kartı soğutmalarıyla biliyoruz. Bu 240'lık sıvı soğutmasının tasarımını ben çok beğendim. Premimum bir soğutma gibi duruyor. Fan CFM değerleri de oldukça iyi.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
N11'den de alsanız kendi sitesinden de alsanız ürünü aynı kişi göndereceği için 100 TL daha vermeyin, kendi sitesinden alın derim ben.
Not: Sıvı soğutma 280 mm destekli kasalar için. Okurken gözden kaçırmışım. 280 mm arayanlar için ideal.
Çok rahat soğuk tutacaktır. Globalde bilinen ID-Cooling markasının bir serisine ait ürünlerinin soğutma bloğu kullanılıyor.Hava soğutucu olarak öneriniz nedir?
İnceleme videolarına bakacağım. Teşekkür ediyorum
Bu markanın sıvı soğutucusunu da görmüştüm. Ben yine sıvı soğutma taraftarıyım ama bakalım.Çok rahat soğuk tutacaktır. Globalde bilinen ID-Cooling markasının bir serisine ait ürünlerinin soğutma bloğu kullanılıyor.
Sanırım sizinde işlemciniz 5600x. Bana sıcaklık değerleri hakkında bilgi verebilir misin. Ya bu modeli alacağım ya da coolermaster ml240 v2 modelini.Konu sahibinin kasa modelini bilmeden bu soğutucuyu önermemek gerekir diye düşünüyorum. Çünkü radyatörü benzerlerine göre 1cm daha kalın ve her kasaya maalesef uyumlu değil.
Corsaır Sıvı Soğutma Fiyatlar ve Modelleri Tebilon'da
Corsaır H100 Sıvı Soğutma ve Corsaır 240mm Sıvı Soğutma Modelleri Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'dawww.tebilon.com
Ben bunu kullanıyorum 1 senedir ve halen ilk günkü gibi. Ek olarak direkt ana karta veya ARGB kontrolcüye bağlayarak da RGB'lerini çalıştırabilirsiniz.
Bu arada şimdi farkettim. Asus TUF 301 kasalar sıvı soğutma desteklemiyor üst kısmında ama ben bununla ilgili bir konu açmıştım. Nasıl monte ettiğime dair. Kendi sorumluluğunuzda olmak üzere inceleyip ona göre karar verin derim.
ASUS GT301 sıvı soğutma destekliyor mu?
Peki üste takarsam bir problem olur mu? Sığmama ihtimali var çünkü resmi olarak belirtilmemiş. RAM, sıvı soğutucunun uzunluğu ve sıvı soğutucunun kalınlığı önemli bir etken burada.www.technopat.net
Boşa para harcarsınız. Benim R5 2600, R5 3600 ve şimdi R5 5600 görmüş bir kule tipi soğutmam var. R5 5600'üm 4.6 Ghz'e OC yapılmış şekilde. Boşta 30 derecelerde çalışıp yükte bunun 15-20 derece üstünü görüyor.Bu markanın sıvı soğutucusunu da görmüştüm. Ben yine sıvı soğutma taraftarıyım ama bakalım.
h100i elite capellix kullanıyorum. Boşta 35 derece, full yükte en fazla 60 oluyor. Bütçenizi geçiyor biliyorum fakat gayet memnun kaldığımı belirtmek için geldim konuya. Eğer çok takıntılıysanız sıcaklık değerleri konusunda alabilirsiniz, yoksa arkadaşların önerdiği h100 RGB de gayet yeterli 5600x için.Merhaba.
R5 5600X için sıvı soğutma almak istiyorum. Bazı konularda sıvı soğutmanın gerek olmadığını iyi bir hava soğutmanın yeterli olacağını okudum. Ama kule tipi soğutucular çok büyük oluyor ve görüntü olarak sevmiyorum. O yüzden maddi durumum yettiği kadar sıvı soğutma almak istiyorum. Bütçe 2K Max 2.5k ama 2.5k seviyelerine pek çıkmak istemiyorum. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz sıvı soğutma desteği istiyorum.
Sistem;
R5 5600X.
ASUS TUF Gaming B550 Plus.
XFX 6700XT.
ASUS TUF GT301.
Kasamın üst panel desteği bulunmuyor ama takan kullanıcılar var. 240 mm veya 360mm olarak sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Ben PBO kapalı kullanıyorum. 4.35ghz 1.08v değerlerinde. Boşta 40-45, yükte 65, OOCT Power testinde yani tam kapasitede 75-80 derece maksimum. Daha üstüne asla çıkmıyor.Sanırım sizinde işlemciniz 5600x. Bana sıcaklık değerleri hakkında bilgi verebilir misin. Ya bu modeli alacağım ya da coolermaster ml240 v2 modelini.
Kasanız da gt 301 sanırımKasanız da gt301 sanırımPaylaştığım Corsair hoşuna gidecektir eminim. Corsair'in satış sonrası sunduğu hizmetler de hoşuma gidiyor açıkçası.
Teşekkür ediyorum. Ama bütçemi fazlasıyla aşıyor.h100i elite capellix kullanıyorum. Boşta 35 derece, full yükte en fazla 60 oluyor. Bütçenizi geçiyor biliyorum fakat gayet memnun kaldığımı belirtmek için geldim konuya. Eğer çok takıntılıysanız sıcaklık değerleri konusunda alabilirsiniz, yoksa arkadaşların önerdiği h100 RGB de gayet yeterli 5600x için.
Bu bir tercih. Sıvı soğutma ile hava soğutma arasında bu işlemci için pek fark yok. Fakat sıvı soğutma ısıyı sıvı ile ilettiği için hava soğutmada olduğu gibi işlemciden emdiği ısıyı kasa içerisinde dağıtmaz, doğrudan radyatöre iletir ve radyatördeki fanlar vasıtasıyla dışarı atar. Kule tipi soğutmada kasanızın hava sirkülasyonu çok iyi olsa bile bu bahsettiğim durum ekran kartının sıcaklığını etkiler. Ben bizzat kule tipi soğutmadan sıvı soğutmaya geçtiğimde bu farkı gözlemledim. Sıvı soğutma hem daha şıktır hem de böyle bir avantajı vardır.Bu markanın sıvı soğutucusunu da görmüştüm. Ben yine sıvı soğutma taraftarıyım ama bakalım.