Merhabalar. Bilgisayarı genel kullanırken ve oyun oynarken anlık ekran takılması yaşıyorum. Bilgisayarım 6 aylık ve yaklaşık 5 gündür bu sorun sürüyor. Problemin neden kaynaklandığını anlayamadım. BIOS sıfırlayıp güncelledim. 3 defa bilgisayarı sıfırlayıp denedim. Farklı sürümler denedim. Bütün driverları güncellemeleri vs her şeyi tam.
Normal şartlarda aşırı fark edilebilecek takılmalar değil fakat profesyonel olarak oyun oynuyorum ve bu benim için çok sıkıntı yaratıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerinde bulunan aygıtlara tek tek sağ tıklayıp özellikler kısmına gelip varsa Güç Yönetimi kısmında yazan ''Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın'' tik işaretini kaldırdım. Dün 2 saatlik kullanımda yaşamadım. Akşam 3 4 saatlik kullanımda tekrar gözlemleyeceğim. İlginç bir çözüm yöntemi lakin işe yaradı diyorlar.
Eki Görüntüle 1320488
Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerinde bulunan aygıtlara tek tek sağ tıklayıp özellikler kısmına gelip varsa Güç Yönetimi kısmında yazan ''Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın'' tik işaretini kaldırdım. Dün 2 saatlik kullanımda yaşamadım. Akşam 3 4 saatlik kullanımda tekrar gözlemleyeceğim. İlginç bir çözüm yöntemi lakin işe yaradı diyorlar.
Ben yeni m2 aldım yine düzelmedi.
Grafik sürücüne ait ses sürücüsünü yüklemedim bakalım işe yarayacak mı. Aklımda usb portlar, işlemci driver ve ses ile ilgili olabileceği seçeneklerinde duruyorum.
Anladığım kadarıyla ikimizin sorunu da ortak, bende FPS Drop yaşanıyor 4 5 Fps alıyor gibi oluyorum ses de dahil buna, anlık 1 -2 saniye arası sürüyor.
valla kafayı sıyırmak üzereyim bu hafta içinde büyük turnuvalarım var ve bu sorun hem mental olarak hem de oynayış olarak çok kötü oluyor. hangi parçada sıkıntı olduğunu anlasam direkt değiştireceğim de anlayamıyorum