R5 5600X ve RX 6600XT ile FPS düşmesi

VitoSanchez

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem aldım.

Ryzen 5 5600X
AMD Radeon RX6600 XT 8 GB 192 bit

GTA 5 oynarken çok fazla alakasız droplar yiyorum. FPS sabitli. Monitöre araba sürerken, uçak uçururken aşırı FPS düşüyor. Bu dropları nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyundan hiçbir zevk alamıyorum. Birisi yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben şu anda ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ama sorun devam ederse diye korkuyorum büyük ihtimalle AMD'nin uyduruk yazılımından dolayı diye düşünüyorum çünkü bu sorun hemen hemen artık her oyun da olmaya başladı NVIDIA gerçekten yapıyor bu işi gidip son çare olarak yeni bir kart alacağım

Ben problemi çözdüm gibi drop olayım kalktı.
Zaten başka bir hiçbir oyunda problemim yoktu.

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem aldım.

Ryzen 5 5600X
AMD Radeon RX6600 XT 8 GB 192 bit

GTA 5 oynarken çok fazla alakasız droplar yiyorum. FPS sabitli. Monitöre araba sürerken, uçak uçururken aşırı FPS düşüyor. Bu dropları nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyundan hiçbir zevk alamıyorum. Birisi yardım etsin.

Bu oyunun motorunda bir bug var belli bir FPS'i geçince oyunda takılmalar oluyor. 187 FPS ya da o tür bir rakamdı tam hatırlamıyorum. FPS'ini sabitle ya da ayarları iyice artır ve tekrar dene.

Ben problemi çözdüm gibi drop olayım kalktı.
Zaten başka bir hiçbir oyunda problemim yoktu.

Nasıl çözdün? Bana da söyleyebilir misin?

Bu oyunun motorunda bir bug var belli bir FPS'i geçince oyunda takılmalar oluyor. 187 FPS ya da o tür bir rakamdı tam hatırlamıyorum. FPS'ini sabitle ya da ayarları iyice artır ve tekrar dene.

Yaptım ama hiçbir şey değişmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı