R5 5600X'li sistem için RTX 3070 Ti modeli önerisi

Bütçe
20000

YEAH

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bütçem 20k Power hariç.
Şu anda Link bu ekran kartını düşünüyorum ama fazla ısındığını falan söylemişler tam emin olamadım. 3070 Ti serisi dışına çıkacağımı düşünmüyorum sizden istediğim önerdiğiniz başka marka 3070Ti şimdiden teşekkürler
sistem özelliklerim:

RX 470 ekran kartı (ömrü bitti bitecek son nefesleri)
R5 5600X işlemci.
Gigabyte B550M-K anakart.
2x8 3600MHz DDR4 Patriot Viper RAM.

Merhaba bütçem 20k Power hariç.
Şu anda Link bu ekran kartını düşünüyorum ama fazla ısındığını falan söylemişler tam emin olamadım. 3070 Ti serisi dışına çıkacağımı düşünmüyorum sizden istediğim önerdiğiniz başka marka 3070 Ti şimdiden teşekkürler
Sistem özelliklerim:

RX 470 ekran kartı (ömrü bitti bitecek son nefesleri)
R5 5600X işlemci.
Gigabyte B550M-K anakart.
2x8 3600MHz DDR4 Patriot Viper RAM.

7700XT almaya ne dersin?

Bütçe çıkmazsa
Fiyat farkına değer. Bütçe az daha esner dersen 4070 s olabilir ama biraz OC yapman gerekebilir 1080P'de. 7900GRE içinde geçerli.

7700XT almaya ne dersin?

Abi öyle deme ben onu düşündüm ama bunu istiyorum en son çok karışık gelirse AMD yoluna gideceğim.

Bütçe çıkmazsa.
Fiyat farkına değer. Bütçe az daha esner dersen 4070 s olabilir ama biraz OC yapman gerekebilir 1080P'de. 7900GRE içinde geçerli.

OC falan yapmayı bilmiyorum riskide sevmediğimden pek istemiyorum o işe girmeyi. 4070'lerde 1080P'deki darboğaz sıkıntısından dolayı düşünmüyorum.

Abi öyle deme ben onu düşündüm ama bunu istiyorum en son çok karışık gelirse AMD yoluna gideceğim.

OC falan yapmayı bilmiyorum riskide sevmediğimden pek istemiyorum o işe girmeyi. 4070'lerde 1080P'deki darboğaz sıkıntısından dolayı düşünmüyorum.

AMD alman daha mantıklı bence kartlar fabrika çıkışlı OC'li oluyor genelde ekstra ayara çok gerek yok.

Son düzenleme:
Çok baskı altındayım bir NVIDIA destekçisi bana biraz desin bak şu var bu olur yoksa AMD alacağım aslında niyetim var ama bilmiyorum kafam çok karışık.

Çok baskı altındayım bir NVIDIA destekçisi bana biraz desin bak şu var bu olur yoksa AMD alacağım aslında niyetim var ama bilmiyorum kafam çok karışık.

4070 düz alacağına şunu al hocam performans farkı çok. Darboğaz dediğim takılma yapmaz tam performans almaz çok da dert değil ileride 2K monitöre geçersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4070 düz alacağına şunu al hocam performans farkı çok. Darboğaz dediğim takılma yapmaz tam performans alır çok da dert değil ileride 2K monitöre geçersiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link atmamışım Pny RTX 4070 Super Verto OC Dual VCG4070S12DFXPB1-O 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
7900 GRE ile yakın performans veriyorlar. 7800XT alın geçin bütçe zorluyorsa bu üç kartta üzmez.

Son düzenleme:

Bu işin NVIDIA'sı AMD'si yok hocam. Elinizdeki bütçeyle en iyi nasıl performans alınırsa onu önermek durumundayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı