R5 7500F için kule tipi soğutma mı sıvı soğutma mı?

F/P ürününden kastım parasına değecek uzun ömürlü bir ürün olması. Bütçe 5K'ya kadar çıkabilirim. Derseniz ki 5 bin liraya kule tiplerinden daha iyi sıvı soğutmalar var. Önerilerinize açığım.
Gayet yeterli olur. 5000 liraya pek gerek yok. Ancak dediğim gibi ön taraf 360 destekliyor. Uğraşırsan al.

Ne alaka hocam? Kule tipi fanları döndükçe kasa fanları/kasa yıpranıyor mu? Arada hiçbir bağlantı yok ki çözemedim sizin mantiginizi.

Bilgisayarı uzun ömürlü kullanmak istediğim için, işlemci de çok ısındığı için, kule tipi mi yoksa sıvı soğutma mı hangisinin önü daha açık diye konuyu açtım.

Bilgisayarı uzun ömürlü kullanmak istediğim için, işlemci de çok ısındığı için, kule tipi mi yoksa sıvı soğutma mı hangisinin önü daha açık diye konuyu açtım.
İleride en iyi oyun işlemcisi olan 7800x3D'ye geçseniz bile Phantom Spirit o islemciyi kolayca sogutabilecegi icin onun da önü açık.

Ne alaka? Ben ne diyorum sen ne diyorsun? 6K'lık işlemciye Ryujin alman lazım mı dedim? Önünüze gelen soğutucu konularına Phantom Spirit atmayı bırakın. Evet iyi. Belli bir yere kadar iyi.
Mesaji duzenledim. Laflarımı da bir daha çarpıtmamanızı öneriyorum. Benimle denk geldiğiniz konu sayısı 3 falan sanırım ki sadece Phantom görmüşsünüz. Saat 01.20 olduğu için mi böyle davranıyorsunuz pek anlamadım ancak tavrınızı düzeltmenizi öneriyorum.
Ayrica çocukça emoji spamı yapmanıza da anlam veremiyorum.

Tamamdır. Beklediğim cevap buydu. Başka yerlere sapmaya gerek yok. Teşekkür ederim.
Ne demek, ben teşekkür ederim.

Mesaji duzenledim. Laflarımı da bir daha çarpıtmamanızı öneriyorum. Benimle denk geldiğiniz konu sayısı 3 falan sanırım ki sadece Phantom görmüşsünüz. Saat 01.20 olduğu için mi böyle davranıyorsunuz pek anlamadım ancak tavrınızı düzeltmenizi öneriyorum.
Phantom Spirit işini genel olarak söyledim ve sonuna kadar arkasındayım. Saatin kaç olduğu da umrum dışı. Laflarını çarpıttığımı da düşünmüyorum. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı