R5 7500F için RX7800XT vs 4060TI

Absolutesilver

Femtopat
Daha fazla  
Herkese mutlu sosyaller, hazır sistem alacağım bütçem sadece kasa için 45k.

Ekran kartı seçiminde sürekli kararsız kalıyorum. R5 7500F işlemci seçeceğim.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? RX 7800XT nasıl bir kart? GTA V, RDR2, CS2 gibi oyunlar oynamayı bir yandan kayıt almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizce hangisini tercih etmeliyim? RX 7800XT nasıl bir kart? GTA V, RDR2, CS2 gibi oyunlar oynamayı bir yandan kayıt almayı düşünüyorum.
Tabii ki 7800 XT, rakibi 4070S, 4060ti anca 7800xt nin getir götürünü yapar

RX 7800 XT o ekran kartının çok üstünde kalıyor hocam daha mantıklı.

Ancak bütçenizde asıl tavsiyem budur.

Hocam bir kaç test videosu izledim gerçekten amd ekran kartları daha iyi performanslı. Fakat Nvidia ekran kartlarına göre daha fazla efor sarf ediyor. Yani Nvidia 5 güç kullanıyorsa Rx 15 güç kullanıyor. Bu iyi birşey mi?

Hocam birkaç test videosu izledim gerçekten AMD ekran kartları daha iyi performanslı. Fakat NVIDIA ekran kartlarına göre daha fazla efor sarf ediyor. Yani NVIDIA 5 güç kullanıyorsa RX 15 güç kullanıyor.

Daha güçlü olduğu için normal değil mi hocam sizce de.

Attığınız sistem hoşuma gitti hocam parçalara göre fiyatı çok uygun fakat site güvenilir mi?

Hocam birkaç test videosu izledim gerçekten AMD ekran kartları daha iyi performanslı. Fakat NVIDIA ekran kartlarına göre daha fazla efor sarf ediyor. Yani NVIDIA 5 güç kullanıyorsa RX 15 güç kullanıyor. Bu iyi bir şey mi?

Gayet normal hocam gerek duyuyor ki kullanıyor RX 9070 220 watt TDP değerine sahip ama performansı bir o kadar iyi o sistemi alabilirsiniz.

Aslında RX ekran kartlarında kafama takılan şey daha erken ve gereksiz ısınması. Böyle bir şey var mı?

Hayır güncel olarak ısınma sorunları yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı