R5 7500F için SE-214-XT yeterli midir?

Temas problemi, macun ya da ısı borularındaki deforme :D

Temasda sorun olmaz 2-3 kere değişim yaptım güzelce sıktım oturuyor. Ama soğutunun kendisinde bir sorun oluşmuş olabilir mi? Ondan emin değilim.

En azından absürt sıcaklıklara çıkmıyor, 75-80'leri görse değiştirirdim. 70 yine ideal bana.

Temasda sorun olmaz 2-3 kere değişim yaptım güzelce sıktım oturuyor. Ama soğutunun kendisinde bir sorun oluşmuş olabilir mi? Ondan emin değilim.

En azından absürt sıcaklıklara çıkmıyor, 75-80'leri görse değiştirirdim. 70 yine ideal bana.
Ama oyundaykan 70 gene de fazla geliyor bana açıkçası o soğutucuyla. CB23 testi çalıştırdıgında kaç oluyor sıcaklık ve güç tüketimi kaç W?

5600 ve 7500f arasında çok fazla ısı farkı olur mu?

5600 ve 7500f arasında çok fazla ısı farkı olur mu?
Çok zor bir soru bu, oyunlarda çok fark olacagını sanmıyorum ama çoklu çekirdek işlemlerinde 7500F en az +10, 15 derece daha sıcak olacaktır.

Ama oyundaykan 70 gene de fazla geliyor bana açıkçası o soğutucuyla. CB23 testi çalıştırdıgında kaç oluyor sıcaklık ve güç tüketimi kaç W?

Güç tüketimi 70-75W civarı dolanıyor genelde. CB23 testi yapmadım onu da yaparım biraz geç saatlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı