R5 7500F - RTX 4070 Super sistemle mining yapmak mantıklı mı?

huseyinkrkmz496

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım var mining yapmak istiyorum kendime harçlık çıkarmak için, yardımcı olur musunuz?

Sistemim.
Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime B650M-R
RTX 4070 Super.

Bilgisayarın ömrünü tüketir mi? Daha yeni aldım sıfır, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarım var mining yapmak istiyorum kendime harçlık çıkarmak için, yardımcı olur musunuz?

Sistemim.
Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime B650M-R
RTX 4070 Super.

Bilgisayarın ömrünü tüketir mi? Daha yeni aldım sıfır, yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer bireysel 3-5 kazanç için bu işe girmek istiyorsan önermiyorum.
Ancak illa da yapmak istersen salad ile yapabilirsin, açık kaynak kodlu bir yazılım ve kazandığın bakiye ile kendi mağazasından bir şeyler alabilirsin veya ininal gibi kartlara çekebilirsin.

Sistemim.
Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime B650M-R
RTX 4070 Super.

Hocam sıfır PC'de hem mining hem de gündelik işler ve oyun gibisi yapılmaz ömrünü çok tüketiyor mining.

Eğer bireysel 3-5 kazanç için bu işe girmek istiyorsan önermiyorum.
Ancak illa da yapmak istersen salad ile yapabilirsin, açık kaynak kodlu bir yazılım ve kazandığın bakiye ile kendi mağazasından bir şeyler alabilirsin veya ininal gibi kartlara çekebilirsin.

Hocam salad nedir pek bir bilgim yok da.

PC'yi yorarmı.

Hocam salad nedir pek bir bilgim yok da.
Salad aslında bir mining uygulaması, ekran kartını yoğun şekilde kullanıp yanlış bilmiyorsam ETH kazımı yapıyor ve sana da kazancından bir miktar pay veriyor. Sen de bu payı uygulama içerisinde harcayıp oyun keyleri, paypal bakiyesi gibi şeyler alabiliyorsun. Ben de kısa bir zaman kullanmıştım RX 580 ile, ama çok da kazandırmamıştı ekran kartım eski olduğu için. Daha güçlü bir kartla daha iyi sonuç verebilir, ama yine de böyle güzel bir bilgisayarı mining için feda etmeye değmez 3-5 para kazanmak için.

Salad aslında bir mining uygulaması, ekran kartını yoğun şekilde kullanıp yanlış bilmiyorsam ETH kazımı yapıyor ve sana da kazancından bir miktar pay veriyor. Sen de bu payı uygulama içerisinde harcayıp oyun keyleri, PayPal bakiyesi gibi şeyler alabiliyorsun. Ben de kısa bir zaman kullanmıştım RX 580 ile, ama çok da kazandırmamıştı ekran kartım eski olduğu için. Daha güçlü bir kartla daha iyi sonuç verebilir, ama yine de böyle güzel bir bilgisayarı mining için feda etmeye değmez 3-5 para kazanmak için.

Kendime harçlık çıkarmak istiyorum neler yapabilirim peki.

Kendime harçlık çıkarmak istiyorum neler yapabilirim peki.
Bunun için ayrı konu açabilirsin, ancak bilgisayarının ömrünü kısaltacak mining gibi işlere bulaşmamanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı