Smmmhunter
Megapat
Soğutucu kısmından Thermalright Peerless Assassin ekleyin hocam. Çok rahat iş görür.Peki soğutucuya gerek var mı sizce
Soğutucu kısmından Thermalright Peerless Assassin ekleyin hocam. Çok rahat iş görür.Peki soğutucuya gerek var mı sizce
Peki soğutucuya gerek var mı sizce.
Zaten sisteme özelleştirme kısmından ekleyeceğinden takılı gelir.Ben kule tipi kullanıyorum çok memnunum ancak montajı 2 saat sürüyor kafadan çok yorucu.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bunu alıp aşağıda attığım özelleştirmeleri yapın.
Eki Görüntüle 2325473
Vatandan çok daha iyi şuan. Anakart çok daha iyi. Ramlerin 16'dan 32 oldu. SSD olarak gayet güzel bir modele geçtin. Ekran kartı soğutma performansı arasında çok fark var. Daha çok sayabilirim.Hocam öyle yaptım yanına bir de assasin soğutucu ekledim 47.906 oldu bu paylaştığım vatandan daha iyi mi oluyor yoksa yaklaşık aynı segment mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.