Avangard
Femtopat
Daha fazla
Herkese selamlar,
Yeni topladığım AM5 sistemimde, eski kasamdan kalan Rampage 500W 80 Plus güç kaynağını idareten kullanıyorum. Ancak sistem yük altına girdiğinde anlık donmalar ve reset atma sorunları yaşamaya başladım (sıcaklıklar normal, sorunun PSU'nun anlık güç piklerini karşılayamamasından kaynaklandığını düşünüyorum).
Bu yüzden sistemi riske atmadan kaliteli, uzun ömürlü bir güç kaynağına geçiş yapmak istiyorum.
Sistem özelliklerim:
Yeni topladığım AM5 sistemimde, eski kasamdan kalan Rampage 500W 80 Plus güç kaynağını idareten kullanıyorum. Ancak sistem yük altına girdiğinde anlık donmalar ve reset atma sorunları yaşamaya başladım (sıcaklıklar normal, sorunun PSU'nun anlık güç piklerini karşılayamamasından kaynaklandığını düşünüyorum).
Bu yüzden sistemi riske atmadan kaliteli, uzun ömürlü bir güç kaynağına geçiş yapmak istiyorum.
Sistem özelliklerim:
- işlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
- anakart: MSI Pro B650M-P
- ekran kartı: RX 580 (ileride RTX 4060 Ti / 5060 Ti veya muadili güçlü bir karta geçeceğim)
- kasa: Everest X-line (kablo alanı biraz dar)
- Güç: ileride yapacağım ekran kartı yükseltmesini de besleyecek (650W - 750W arası).
- Tip: kasamın kablo yönetimi zor olduğu için yarı modüler veya tam modüler olması benim için çok önemli.
Son düzenleyen: Moderatör: