R5 7500F sistem için soğutucu tavsiyesi

Aykut Örek

Femtopat
Daha fazla  
RAM
LEXAR THOR 16GB (2x8GB) U-DIMM DDR5 6000MHz XMP CL38 1.35V Dual Pc Ram
Ekran kartı
ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT O12 GGDDR6 12GB OC 192
Anakart
ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7
İşlemci
AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB
Merhaba arkadaşlar. Az önce yeni bir sistem aldım fakat anakart ve kasaya göre hangi soğutucu uygun olacak bilmiyorum. Bana en etkili kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Anakart: ASUS Prime B650M r mATX.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Kasa: Thermaltake S200tg 650W.
RAM: Lexar Thor 16 GB DDR5 6000MHz CL38 Dual.

Merhaba arkadaşlar az önce yeni bir sistem aldım fakat anakart ve kasaya göre hangi soğutucu uygun olacak bilmiyorum. Bana en etkili kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: ASUS Prime B650M r mATX.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Kasa: Thermaltake S200tg 650W.
RAM: Lexar Thor 16 GB DDR5 6000MHz CL38 Dual.

Ek not olarak şunu yazmak istiyorum bazı kule tipi soğutucuların RAM'e temas ettiği söylenmiş. Sıkışması temas etmesini istemiyorum tam olarak sistemime rahat monte olacak bir soğutucu istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu soğutucuyu çok gördüm önerilenlerde. Kasama ve anakartıma tam olur mu hocam herhangi bir sıkışma RAM'e temas etme olur mu? Eğer sorun olmayacaksa bunu alacağım teşekkür ederim önerin için.

Hocam anakartınız Micro ATX, RAM'e değme durumu olabilir. Evinizde metre varsa soğutucunun boyunu hesaplayın önce bence.

bu soğutucuyu çok gördüm önerilenlerde. kasama ve anakartıma tam olur mu hocam herhangi bi sıkışma rame temas etme olur mu? Eğer sorun olmayacaksa bunu alcam teşekkür ederim önerin için
Hocam fan değişimi yaptınız mı ? Yaptıysanız hangi fanı taktınız ve RAM'lere temas etme durumu oldu mu acaba ? Aynı anakart ve işlemciye sahibim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı