R5 7500F ve RX 5500XT darboğaz yapar mı?

Taejunix

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16Gb 2933Mhz
Anakart
A620M Gaming X
Ryzen 5 7500F işlemci almayı düşünüyorum ama ekran kartını değiştirmeye bütçem yetmediği için ekran kartını değiştiremeyeceğim. Şu anki ekran kartım RX 5500 XT 8 GB 128bit. Alacağım bu işlemci ile şu anki ekran kartımı kullansam darboğaz yapar mı? Yapacak ise ekran kartı olarak ne almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Ryzen 5 7500F işlemci almayı düşünüyorum ama ekran kartını değiştirmeye bütçem yetmediği için ekran kartını değiştiremeyeceğim. Şu anki ekran kartım RX 5500 XT 8 GB 128bit. Alacağım bu işlemci ile şu anki ekran kartımı kullansam darboğaz yapar mı? Yapacak ise ekran kartı olarak ne almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Hocam RAM'ler DDR4 değil değil mi?

Hocam RAM'ler DDR4 değil değil mi?

Hayır, değiller. Onları da değiştireceğim daha.

Ekran kartı olarakmin RX6600 öneririm bu işlemci için. 9070XT'ye kadar yolu var 2K çözünürlük için.

9070XT alsam yeter yani değil mi? NVIDIA ekran kartı olarak ne almalıyım almak istesem?

Problem olmaz kullanabilirsiniz ancak oyun performansınız da ona göre olur. Ekran kartını uygun bir zamanda değiştirebilirsiniz.

Ne almalıyım ekran kartı olarak? Onerebileceginiz bir ekran kartı var mıdır hocam.

Hayır hocam, yapmaz. İşlemci gayet yeterli, hatta fazla yüksek.

İşte işlemci yuksek oldugu icin birsure sonra darbogaz yapmasından korkuyorum o yüzden ekran kartı olarak ne almalıyım diye sordum sizin bir oneriniz var mıdır hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı