R5 7535HS & RTX 2050 sistem FiveM ve Grand RP oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8x2 DDR5 4800MHz
SSD veya HDD modeli
2x500 M2
Ekran kartı
RTX 2050 70W
İşlemci
Ryzen 5 7535HS
Az önce GTA 5 Legacy indirip 1080p Ultra MSAA off olarak ayarladım ve 80-90 FPS alıyorum. Online modda ise 70-80 arası oluyor. Merak ettiğim şey ise başlıkta yazdığım RP modlarını bu sistemde grafik ayarları aynı kalacak şekilde rahat oynayabilir miyim? 60 FPS civarı alsam yeterli olacaktır.

Az önce GTA 5 Legacy indirip 1080p Ultra MSAA off olarak ayarladım ve 80-90 FPS alıyorum. Online modda ise 70-80 arası oluyor. Merak ettiğim şey ise başlıkta yazdığım RP modlarını bu sistemde grafik ayarları aynı kalacak şekilde rahat oynayabilir miyim? 60 FPS civarı alsam yeterli olacaktır.
Gördüğüm kadarıyla biraz zor. Sunucudan sunucuya değişir ama gördüğümde üst grafiklerde 16GB RAM'i komple tüketebiliyor.

RAM'den yana sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim hocam. İşlemciden emin olmadığımdan konu açayım dedim.
Bazı sunucularda optimizasyon ayarları oluyor, onları açınca rahatlıyor RAM biraz.
İşlemci konusunda net birşey diyemem. Daha üstü CPU'larda sorun yaşayanlar var ama şahsi denediğim sistem çok zayıf CPU'ya sahip olduğu için net konuşamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı