R5 7600 sistem 100 dereceye ulaşıyor ve kapanıyor

fluha

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
İşlemci
Ryzen 5 7600
Arkadaşlar son birkaç gundur iyice artan bir sorun var bilgisayarda, bilgisayari actigimda CPU 60 derecelerde basliyor ve 100'e kadar birkaç dakika icinde cikip kapaniyor, ve kapanmadan birkaç dakika once bilgisayar bayağı kasmaya basliyor. Ryzen 5 7600 CPU ve Gigabyte B650M anakart kullanıyorum, sivi sogutma olarak H100 var. Kasa icinde toz buna sebep olmustur diye temizledim ama hala devam ediyor ayrica butun fanlar ve sivi sogutucu calisiyor.

Pardon evet 0.600 ama yukte ne kadara ciktigini goremiyorum cunku kapaniyor, fakat şu an 0.858
Buradan sonrasını Gigabyte anakart kullanan birinin anlatması daha iyi olur zira ben MSI kullanıyorum.
Belki yardımcı olur dakika 1:12;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan sonrasını Gigabyte anakart kullanan birinin anlatması daha iyi olur zira ben MSI kullanıyorum.
Belki yardımcı olur dakika 1:12;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun voltajla mi alakali? Sivi sogutma ile alakaliysa garantiye yollamayi dusunuyorum.

Daha önceden hiç olmadıysa o da olabilir belki pompası bozulmuştur.

Onceden oluyordu birkaç kez yasadim ama cok nadirdi, fakat bu aralar bayağı fazlalasti.

Az once cami açtım ve pompalari kontrol ettim ikisindende sivi sesi geliyor ve ikisinde de bir problem yok gibi şu an 30 derece sebebini bilmiyorum hala neden olustugun sorunun.

Veeee restart atinca yine ayni sorun….

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı