byte.buster
Hectopat
Hayatın pahasına bile olsa 4060 Ti alma sakın.
Sebep?
Hayatın pahasına bile olsa 4060 Ti alma sakın.
Boş yapmayı bırakınız. Kasanın montajı iyi yapılırsa stok fan her işi görür. Para tuzağına bulaştırmayın insanları.
Gamepower'ın kasasına 9 fan takılı olmasına ragmen Ryzen 5 5600 işlemci 80 derece stok fan ile stok fan Ryzen 5 7600 nasıl sogutcak bir açıkla bakam.
Çok iyi montaj yaparsan. Nasıl soğutacak bende merak ediyorum?
Hocam ben herhalde montajını yapamadım islemcinin yanlışlıkla Intel anakarta takmisim arkadaşın kastıgı bu herhalde.
Modelden modele değişir bu dediğiniz. 7600X i bile doğru soğutma ve ayarlar ile soğutmak çok kolay. 76 dereceyi geçmiyor benimki stres testinde.Ya da Intel sistem alınabilir AMD çok ısınıyor.
karar vermedim hocam7600X + 4070 40K'ya topladım 4 5 gün önce. Bir şeyler deneyelim isterseniz karar vermediyseniz henüz.
7600X + 4070 40K'ya topladım 4 5 gün önce. Bir şeyler deneyelim isterseniz karar vermediyseniz henüz.
Karar vermedim hocam.
Yardımcı olursanız bana 45k bütçe var ama ekipmanda almam lazım 5K fiyata falan yani siz yine de toplayın ben bir bakayım.
hocam pek bilemiyorum amd ekran kartları nasıl ama siz bir sistem atın bakalımAMD ekran kartı düşünür müsünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.