Ne gibi oyunlarda yaşıyorsunuz microstutter? Benim önerim yine de overclock yapılmamasından yana tabii ki karar sizin. Ama böyle bir sistemde neden yapıyor araştırmak lazım.
Tüm işlemler garanti sürecindeyken yapılmış zaten. Denemediğim şey kalmadı. O kadar kafam karışık ki sorunun prizden kaynaklı olduğunu düşüneceğim artık.Yani garanti sonrası hala devam ediyorsa tavsiyem sorunun çözülmediğini belirtip bir daha göndermen. Yazılımsal olabilir mi pek emin değilim ama bence yine de driverları kontrol edebilir veya sıfırlama yapabilirsin ama yine de senin için ek bir araştırma yapacağım hocam.
Tüm işlemler garanti sürecindeyken yapılmış zaten. Denemediğim şey kalmadı. O kadar kafam karışık ki sorunun prizden kaynaklı olduğunu düşüneceğim artık.
Akım korumalı priz var bende de.Akım korumalı priz aldım bende oyun sırasında kapanmadan dolayı bilmiyorum etki eder mi ama deneyebilirsiniz.
Anakartın ve powerın ne ? Ram modelini de atar mısın ?Tüm işlemler garanti sürecindeyken yapılmış zaten. Denemediğim şey kalmadı. O kadar kafam karışık ki sorunun prizden kaynaklı olduğunu düşüneceğim artık.
Anakartın ve Power'ın ne? RAM modelini de atar mısın?
Parçaları tek tek denemek lazım. Anakartta, işlemcide ya da ekran akrtında olduğunu düşünüyorum.Anakartın ve powerın ne ? Ram modelini de atar mısın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.