R5 7600X işlemci için sıvı soğutma önerisi

WoXTo

Hectopat
Daha fazla  
Sıvı soğutma şart mı peki? Alacaksan bari en uygunundan al.

Sence bu sisteme gerekmez mi hocam bana al dediler onun için. Bir sitede Ryzen 7600 üstü işlemci satışlarında soğutucu şart yazıyordu bende gerekir diye düşündüm.

Sıvıya gerek yok bozulma ihtimali daha fazla. 7600X için hiç yok. Al bi tane düzgün hava keyfine bak. Arctic markasının soğutucularını öneririm.

Sence bu sisteme gerekmez mi hocam bana al dediler onun için. Bir sitede Ryzen 7600 üstü işlemci satışlarında soğutucu şart yazıyordu bende gerekir diye düşündüm.
Hayır sıvı soğutmayı görünüş için istemiyorsan şart değil. Zaten alacağın sağlam bir kule tipi soğutucu çoğu 240mm sıvı soğutuculardan çok daha iyi performans sağlıyor.

Sıvıya gerek yok bozulma ihtimali daha fazla. 7600X için hiç yok. Al bir tane düzgün hava keyfine bak. Arctic markasının soğutucularını öneririm.

Var mı hocam önere bileceğin direkt lin li bir ürün ben çok anlayamıyorumda soğutuculardan.

Hayır sıvı soğutmayı görünüş için istemiyorsan şart değil. Zaten alacağın sağlam bir kule tipi soğutucu çoğu 240mm sıvı soğutuculardan çok daha iyi performans sağlıyor.

Sizin var mı hocam önerebileceğiniz kule tipi bir soğutucu.

Şöyle bir ürün alabilirsin. Siyah tam istediğin gibi.

Hocam kusura bakma belirtmemişim etrafı siyah RGB olacak etrafı beyaz olmasın diye siyah dedim kusura bakma RGB'li olursa sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı