DMN
Decapat
Tmm sorun değil o. Keşke ilk başta boşa voltaj vs ile oynamak yerine bi montajına falan baksaydınız da neyse.Eco modu açık ama şu an 5.3 sabit 1.20 voltaj verili hocam.
Tmm sorun değil o. Keşke ilk başta boşa voltaj vs ile oynamak yerine bi montajına falan baksaydınız da neyse.Eco modu açık ama şu an 5.3 sabit 1.20 voltaj verili hocam.
Hocam değişen bir şey olmadı kiTmm sorun değil o. Keşke ilk başta boşa voltaj vs ile oynamak yerine bi montajına falan baksaydınız da neyse.
Hocam konu çok uzamış en baştan konuyu okutmayın bana sıcaklık değerlerini söyler misiniz oyun içinde maç esnasındaki ?Hocam değişen bir şey olmadı ki
5.4 iken şu an hemen söyleyim hocam.Hocam konu çok uzamış en baştan konuyu okutmayın bana sıcaklık değerlerini söyler misiniz oyun içinde maç esnasındaki ?
Yükleme ekranında ani peek atar o önemli değil.
Benim de kasam yerde. Sorun olmaz kasanın yerde olmasında. Muhtemelen ürünün montajında hata var. Soğutucunun anakart braketlerinin vidaları tam sıkılmamış olabilir bu yüzden de soğutucu işlemciye tam temas etmiyor olabilir. Ona bir baksana.
Vatan da olsa montaj hatası yapabilir. Yada ürün arzalıdır. Ben çok denk geldim adam montaj yaparken biri gelip yandan bir şeyler sorup lafa tutuyor adamı adamda vidaları tam sıkmayı unutup montajlıyor. Test de fazla yapılmıyor vatanda o yüzden anlamıyolar da.Çok önemli bir detay değil ama oyunlarda 85-90 dereceleri gördüğü için 3-4 derecede olsa yapsın diye dedim hocam. Bana da montajda sorun var gibi geldi ama vatan da montaj yapmış yine aynı sorun devam etmiş o yüzden.
1-BIOS'unu güncelle linki bırakıyorum. Sürüm 7E26v1F.
2-Windows sürümünü seçip chipsetini güncelle.![]()
PRO B650-S WIFI
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, Wi-Fi 6E, 2.5G LAN, USB 3.2 Gen 2x2, HDMI 2.1, DP 1.4www.msi.com
3-Windows güncelleştirmelerini yap.
4-BIOS ayarlarını defaulta çek.
5-BIOS'tan sıvı soğutma ve fan hızlarını kontrol et.
50 derece %50, 60 derece %60, 70 derece %70, 80 derece %100 yapabilirsin.
6-XMP aç.
7- OCCT indirip PSU testi yap.
8-Ekran kartı driverini güncelle.OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
9-En son hala çözüm olmuyorsa eco mod 65W yap.
10-overclock yapma. Stock ayarlarda kalsın.
11- Malwarebytes indirip tüm sürücüleri seçtikten sonra tam tarama yap.
12-Güç yönetimini dengeliye çek.
13- Güç planı- Plan ayarlarını değiştir-Gelişmiş güç ayarlarını değiştir-işlemci güç yönetimi-en yüksek işlemci durumunu %100 yerine %99 yap.
14- Kasa yerdeyse yukarıya al
Bunların her birini yaptıktan sonra normal oyuna gir eğer hala 85-90 derecelere çıkıyorsa kasanın yan kapağını açıp tekrar dene ne kadar sıcaklık farkı oluşuyor görelim.![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Yükleme ekranında ani pikler yapması işlemciyi bozmaz mı şu an yaptı 85 derece 5.4 1.25 voltaj oyunda şu an 65 derece.Vatan da olsa montaj hatası yapabilir. Yada ürün arzalıdır. Ben çok denk geldim adam montaj yaparken biri gelip yandan bir şeyler sorup lafa tutuyor adamı adamda vidaları tam sıkmayı unutup montajlıyor. Test de fazla yapılmıyor vatanda o yüzden anlamıyolar da.
Normal. Ozaman yükleme ekranını varsayma diyorum. Olur yükleme ekranında peek'ler. Sen oyunu oynarken 65-70 derece civarında seyrediyorsa işlemci sorun yoktur o işlemcide.Yükleme ekranında ani pikler yapması işlemciyi bozmaz mı şu an yaptı 85 derece 5.4 1.25 voltaj oyunda şu an 65 derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.