Hocam şimdi size tek tek anlatıyorum. Öncelikle bu bir hata mesajı değil. Windows USB'sinin doğru yazdırıldığından emin olun. Gerekirse farklı bir USB ile deneyin ve attığım rehberdeki adımları uygulayarak USB'yi yazdırın. Öncelikle Windowsumuzu bir kuralım değil mi? Dediklerimi uyguladınız ve Windows kurulum ekranına geldiğinizi varsayıyorum. Windows'u kurdunuz ve bilgisayar yeniden başladı bu mesaj geldi ekrana diyelim;
1-) "Y" tuşuna basalım. Eğer "Y" tuşuna bastıktan sonra yeniden başlatırsa BIOS'a girelim ve F10'a basıp ayarları kaydedelim. Bu kaydetme işlemini yapmazsak bilgisayar her açıldığında bu mesaj ekrana çıkacaktır.
2-) "Y" tuşuna bastık ama yeniden başlamadı bu sefer gene BIOS'a girip farklı olarak BIOS ayarlarını sıfırlamayı deneyin ve ondan sonra 1. adımı tekrardan yapın.
Sorun çözülmezse elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Ne yazık ki. Sistem arkadaşımın ve ben evimdeyim. Bu akşam ne yapıp yapamayacağım hakkında bilgi alıp yarın uygulayacağım.
Ayrıca BIOS ayarlarına erişimimiz var. Ama "Y" seçeneği bilgisayarı yeniden başlatmıyor.