R5 M330 laptopa Linux DualBoot kurulumu

Kubuntu veya Mint güzeldir yeni başlayanlar için idealdir.

Bazı Linux Dağıtımları

Şu an da kubuntu kuracağım ya da çalışacağım inşallah olur çünkü Linux'u denemek istiyorum neden Windows'dan daha iyi diye bakmak araştırmak istiyorum şu an da yükleniyor zaten bakalım inşallah sorun çıkartmayacak bana.

Ve arkadaşlar eğer kuramazsam hata alırsam Windows'u bozar mı? Tüm oyunlarım giderse çok üzülürüm.

Ben yeni geldim foruma, zaten mesaj sayısından da anlamışsınızdır. Eski rehberleri ya da anlatımları inceleme fırsatım olmadı.

Arch kurulum rekberi mevcud @49823 hocamın rehberi [Rehber] Arch Linux Kurulumu - Technopat Sosyal

Diğer dağıtımların çoğu aynı şekilde kuruluyor zaten.

Diski bölersen sıkıntı çıkmaz. Ben Windows'un yanına kuru pek tercih etmiyorum.

GNU/Linux çok çok iyi diye yüksek beklentilerle bu işe girme, sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsin.

Ve arkadaşlar eğer kuramazsam hata alırsam Windows'u bozar mı? Tüm oyunlarım giderse çok üzülürüm.

Yapabiliyorsan yedekle oyunları ve önemli dosyaları. Sonradan üzülmekten iyidir.

Windows disk bölümleme gibi bir şey vardı galiba tam adını hatırlamıyorum ona girip diske sağ tık yapıyorsun diski böl var disk alanı ayırıyorsun 50 GB idealdir. FAT32 olarak biçimlendir.

50 GB ideal derken az değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…