- Makaleler
- 3
Yüksek ihtimal kurulum da UEFI. ISO dosyasını Rufus ile GPT olarak USB'ye yazdırın.Hocam BIOS'um UEFI yazıyor msinfodan baktım.
BIOS modu UEFI yazıyor.
Yüksek ihtimal kurulum da UEFI. ISO dosyasını Rufus ile GPT olarak USB'ye yazdırın.Hocam BIOS'um UEFI yazıyor msinfodan baktım.
BIOS modu UEFI yazıyor.
Birkaç tane var.@Kerem00 bu forumda GNU/Linux kurma rehberi var mı? Yoksa hazırlayalım bir tane.
Birkaç tane var.(Farklı farklı dağıtımların kurulum rehberleri var.)
@Kerem00 bu forumda GNU/Linux kurma rehberi var mı? Yoksa hazırlayalım bir tane.
Gentoo rehberi iyi olurdu.@Kerem00 bu forumda GNU/Linux kurma rehberi var mı? Yoksa hazırlayalım bir tane.
Vallahi hocam bu Linux gerçekten güzel işletim sistemi ama hakkında çok az video var sizde olmasanız ne yapacaktım teşekkür ederim.
Zaten Arch ve Arch tabanlı dağıtımların kurulumu hariç çoğu birbirine benziyor. Ayrıca forumda Arch Linux kurulum rehberi de var. Bize yapacak bir şey kalmadı.Biz de mega rehber hazırlayalım.
Zaten Arch ve Arch tabanlı dağıtımların kurulumu hariç çoğu birbirine benziyor. Ayrıca forumda Arch Linux kurulum rehberi de var. Bize yapacak bir şey kalmadı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.