Çözüldü R5 Pro 3400G oyun oynarken mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

OyunTarihi2.0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100f,Gigabyte H610M K V2,Gskill Ripwajs 8x2 3200mhz cl 16 ram,512gb MLD NVME,500GB WD HDD, Archon 500w 80+ Bronze PSU
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1gVPeyZ9LHPmvXz-sg4Ve5U6nSj0MQuAS?usp=drive_link
RAM
Ripjaws 3200mhz cl16 8+8
SSD veya HDD modeli
MLD 512gb gen 3x4 nvme,wd blue 500gb laptop hdd
Ekran kartı
Vega 11
Anakart
B550M HDV ASROCK
İşlemci
RYZEN 5 PRO 3400G
Merhaba, sistemde Ryzen 5 Pro 3400G B550M HDV (ASRock) 8+8 3200MHz RAM 512 GB M.2 500GB HDD 500W archon PSU var. Oyun oynarken reset hem de mavi ekran veriyor. Oyun indirme sırasında da bunu yapıyor. Minidump dosyalarımı inceleyip cevap yazarsanız çok makbule geçer teşekkürler.

Çözüm
@OyunTarihi2.0 inceledim dosyaları. Açıkçası hatalar çeşitli. Çözüm önerileri vereyim size. Uygulayıp geri dönüş yapın.

Realtek Ethernet sürücüsünü ya direkt güncelleyin ya da kaldırıp güncelin sürücüyü kurun. Aynı zamanda tüm ağ sürücülerini güncelleyin.

AMD chipset sürücüsünü güncelleyin.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sitesinden yeniden kurun (çözeceğini sanmıyorum isteğe bağlı bu).
Merhaba. Minidump dosyası erişim istiyor. Herkese açık bir şekilde paylaşır mısınız?

@OyunTarihi2.0 inceledim dosyaları. Açıkçası hatalar çeşitli. Çözüm önerileri vereyim size. Uygulayıp geri dönüş yapın.

Realtek Ethernet sürücüsünü ya direkt güncelleyin ya da kaldırıp güncelin sürücüyü kurun. Aynı zamanda tüm ağ sürücülerini güncelleyin.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sitesinden yeniden kurun (çözeceğini sanmıyorum isteğe bağlı bu).

Çözüm

Anakartın bir sürü güncellenmemiş sürücüsü vardı anakartın kendi uygulamasıyla güncelledim problem kalmadı cevabınız için teşekkürler.

Anakartın bir sürü güncellenmemiş sürücüsü vardı anakartın kendi uygulamasıyla güncelledim problem kalmadı cevabınız için teşekkürler.
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Bir daha problemle karşılaşırsanız yeni konu açıp beni konu içinde etiketleyebilirsiniz. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı