R6 %100 CPU ve GPU kullanımı

Arkadaşlar ben Rainbow Six Siege'de 100 ila 60 arası FPS alıyorum. Nadiren 40 da olmakta fakat CPU ve GPU kullanımım sürekli %100 CPU. Arada bir 90 95 oluyor sonra tekrar yukarı çıkıyor. Acaba bu benim için bir sorun mudur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim i5 4460 3.20 GHz, ekran kartım RX460 2 GB, RAM 8 GB DDR4 2400MHZ, anakart ASUS H61mk, PSU 350 Watt.

Sisteminiz bu şekildeyse Rainbow Six Siege'de bu değerler normal. Ekran kartı ve işlemciniz yeterince yüksek değil ve bu oyun işlemciyi fazla kullanıyor.

Dying Light oynarken CPU %45 -65 arası değişiyor. Diğer oyunlarda Rainbow kadar fazla CPU kullanımı yok.

Durum gayet normal. Her oyun aynı şekilde CPU ve GPU kullanacak diye bir şart yok. Rainbow özellikle CPU'yu fazlaca kullanan bir oyun ve sizin işlemcinize bakılırsa da olması gereken durum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı