R6 Siege Oynarken Monitör Fark Yaratıyor Mu?

Veunex12

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar R6 Siege başlamayı düşünüyorum fakat monitörüm 75Hz bu durum yüzünden CS:GO'da çok çektim gene çok iyi çok yüksek yerlere gelebildim ama bir yerlerimizi sıka sıka geldik. Bu oyunda da 144Hz 240Hz monitörü olanlar çok fazla önde mi oynuyorlar yoksa çok fark yok oyun bilgisi ve aim yeterli diyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar R6 Siege başlamayı düşünüyorum fakat monitörüm 75Hz bu durum yüzünden CS:GO'da çok çektim gene çok iyi çok yüksek yerlere gelebildim ama bir yerlerimizi sıka sıka geldik. Bu oyunda da 144Hz 240Hz monitörü olanlar çok fazla önde mi oynuyorlar yoksa çok fark yok oyun bilgisi ve aim yeterli diyor musunuz?

Rainbow Six Siege'de benim 300 saatlik deneyimim sonunda oyun bilgisinin her şeyin üstünde olduğu kanaatine vardım. Ancak aim olmadanda üst bir limitte tıkanılıyor tabii ki. Monitörle ilgili bilgim yok bende 75Hz ile oynuyorum.

Monitör elbette tüm FPS oyunlarında olduğu gibi R6'da da fark yaratıyor ancak oyun ve harita bilgisiyle bu farkı kapatmak mümkün. CS'de aim ön plandayken R6'da taktik ön planda diye düşünüyorum. Nerede ne yapacağını bilirsen monitör tarafındaki eksileri kapatabilirsin. 60 Hz televizyonla oynuyorum oyunu, 650 saatim var ve oyunda platin rütbesindeyim.

Monitör elbette tüm FPS oyunlarında olduğu gibi R6'da da fark yaratıyor ancak oyun ve harita bilgisiyle bu farkı kapatmak mümkün. CS'de aim ön plandayken R6'da taktik ön planda diye düşünüyorum. Nerede ne yapacağını bilirsen monitör tarafındaki eksileri kapatabilirsin. 60 Hz televizyonla oynuyorum oyunu, 650 saatim var ve oyunda platin rütbesindeyim.
Teşekkürler. Oyun içi ayarlarımızı nasıl yapmamız gerekiyor peki bununla ilgili bir kaç tüyo verir misiniz?

Özel ayarlarla çok uğraşmadım. 4:3 görüntü oranı, görüş açısı mı neydi 80, 1080p ve düşük ayarlar. Çözünürlük ölçekleme %100'de.

İnternette araştırırsan daha iyi ayarlar bulursun. Dediğim gibi çok uğraşmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı