R7 1700 Sistem Toplama

Saligia

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Oyun amaçlı (ve birkaç program ) Ryzen 1700 sistem topladım. Anakart, RAM ve işlemci dışında her şey tamam. Aslında R5 serisini bekleyecektim ama artık beklemekten cidden çok sıkıldım. Bu sistem nasıldır? 1080P de memnun olur muyum? Sistemin uyumlu olup olmadığını söylerseniz sevinirim. Önerilere açığım.

Ekran kartım MSI RX480 8G

sistemres.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar güzel. RAM frekans hızlarını abartmaya gerek yok pek, Anakart desteğine göre alman da yeterlidir. Oyun performansı açısından da İ7 7700K-7700 modelleri R7 1700 modelinden daha iyidir. Ryzen almanda da bir sakınca görmüyorum.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet oyun performansı açısından i7 7700K şu anlık daha iyi duruyor. R7 serisi tam olarak oyun amaçlı bir işlemci değil zaten bildiğim kadarıyla. Ryzenin 8 çekirdekli olması daha çok gelecek vadediyor. Açıkcası ne yapacağımı şaşırdım.(Ryzenin stock soğutucusu çok güzel duruyor birde)

Oyun olarak bakacak olursak i7 7700k i7 6950x'ten bile daha iyi ama öyle ahım şahım fark yok. Ekran kartlarının gelişim hızına bakacak olursak Ryzen 7 daha uzun ömürlü olacaktır.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Ryzen almaya karar verdim.Peki son bir sorum olacak.Ram mhz'nin yüksek olması performansa bir etki eder mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı