R7 1700 ve GTX 1070 Beyaz Temalı Sistem Toplama

Beyaz Temalı Sistemim Sizce Nasıl ?

• Güzel

Oy: 4 36,4%
  • İdare Eder

Oy: 2 18,2%
  • Şaha Kalkmış !

Oy: 2 18,2%
  • Kötü :(

Oy: 3 27,3%

• Oy verenlerin toplamı
    11
Genele yayıyorsun bana videolarla gelme de ne demek oluyor? Genele yaymadın diyip Ryzen almayın pişman olacaksınız diyen kim? Bu soru neden başkaları yaşamıyor acaba, genele yaymadım diyorsun? Mademki genele yaymadın laflarına dikkat ederek konuşacaksın, ne dediğini bileceksin.

Burda sen haddini aşmış durumdasın konu başka yerlere kayıyor.Sana hatırlatıyım burda forumun kuralları bana ne söyleceğimi belirler sen değil.

Ne teorisinden bahsediyorsun? Bilgin yok boş boş konuşma, AMD fanı falan da değilim, kendim İntel kullanıcısıyım, laflarına dikkat et, zırvalayan da senin gibi hiçbir bilgisi olmayan kişiler. Senden mi öğreneceğiz neyin ne olduğunu bilgisiz herif, bilgisayarın b sinden anlamıyor gelip bir de bilgiçlik taslayacak aklınca, senin bilgin bana sökmez.

Ne teorisinden bahsediyorsun? Bilgin yok boş boş konuşma, AMD fanı falan da değilim, kendim İntel kullanıcısıyım, laflarına dikkat et, zırvalayan da senin gibi hiçbir bilgisi olmayan kişiler. Senden mi öğreneceğiz neyin ne olduğunu bilgisiz herif, bilgisayarın b sinden anlamıyor gelip bir de bilgiçlik taslayacak aklınca, senin bilgin bana sökmez.

Boş yapıyorsun çocuk boş hadi eyvallah.

1 ayda 15 mesaj adamın hangi sistemin olduğu belirsiz bir sonuç ile darboğaz iddia etmesi ve forumda genel yayın müdüründen fazla mesaja sahip bir güzel insanın atışması...
Konu açan arkadaşa söylüyorum. Sistemin güzel olmuş. Kasa biraz pahalı kaçmış sanki. Corsair 270R de düşünebilirsin.

Şuan oyunlar R7'nin çekirdek sayısına göre optimize edilmediği için o videolardaki GPU kullanım değerlerindeki azlık normal ona bakılırsa benim FX8350-GTX980'de GPU%70 iken CPU%60 kullanımdaydı ama her çekirdek AMD'de oranlı çalışmadığından son 1-2 çekirdek %20 kullanımda falan seyrediyor o yüzden öyle düşük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
BF1' de 1080p yer yer %10 darboğaz yapıyor ve @BERWAR abartıyor R5 1400 bile besler ile olmuyor o işler teoride öyle gözüksede her çekirdek verimli kullanılamıyor yani o şekilde kullanım için optimize değil şuanda.

R5 1400 modeli bile GTX 1070 modelini besler, Ryzen işlemciler saf işlemci gücü olarak kaslı işlemciler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Attığın video single player ve yeryer%90 kullanıma düşüyor siz BF1 64'lük MP'ye girdiğinizde %80'e kadar düşecektir kullanım.

@TechnoBey Darboğaz falan yaptığı yok, abartmıyorum. Daha darboğazın ne olduğunu bile tam olarak bilmeyip gelip darboğaz yapıyor demen ayrı bir gülünç noktası.
@ACI-PANCAR Yaşın kaç senin bakalım, bu laflarını dediğine göre veletin tekisin.

Sizinle zıtlaşan kişilerle olan her mesajınızda egolu, aşağılayıcı sözcükler mevcut forumun binlerce mesajla hala yetkili olmayan üyesi olabilirsin hatta Steve Jobs'u olabilirsin ama insanları aşağılayıcı konuşamazsın.

Hem darboğazın ne olduğunu bilip bilmediğimi sen mi sorgulayacaksın ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı